Επιμένει ο Πορτοσάλτε: «Με σαγιονάρα στο μποστάνι, όχι στο Προεδρικό»

Επιμένει ο Πορτοσάλτε: «Με σαγιονάρα στο μποστάνι, όχι στο Προεδρικό»

Τι είπε σε δημοσιογράφο της «Αυγής»

Έξαλλος έγινε χθες ο Άρης Πορτοσάλτε όταν άρχισε να κυκλοφορεί η φωτογραφία ενός άνδρα με βερμούδα και σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο στην 48η επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε χαρακτηρίσει το θέαμα ντροπή, τονίζοντας ότι η φρουρά θα έπρεπε να ξηλωθεί γιατί του επέτρεψε την είσοδο.

Μία μέρα μετά και αφού ο μουσικός Γιάννης Στρατάκης εξήγησε όσα έγιναν, επισημαίνοντας ότι θα έβαζε το κουστούμι του λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση, ο Άρης Πορτοσάλτε επανήλθε στο θέμα.

«Εμείς χθες το πρωί σχολιάζαμε μία φωτογραφία. Δεν ξέραμε ούτε ποιος είναι, ούτε ονομάσαμε κάποιον άλλο που πιθανόν του έμοιαζε. Στο Προεδρικό Μέγαρο δεν κυκλοφορούμε με σαγονιάρα και βερμούδα, τελεία. Εγώ από χθες έχω στοχοποιηθεί, στοχοποιούμαι για την άποψή μου;» είπε.

Με έντονο ύφος απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο της Αυγής, Γιάννη Αγουρίδη λέγοντας: «Γιάννη, μην χώνεσαι να υπερασπιστείς τα λαγούμια και τη λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ. Άφησέ με να πω αυτά που θέλω». «Θα δεχτείτε κριτική όμως» του απάντησε ο κ. Αγουρίδης.

Ο Άρης Πορτοσάλτε νευριασμένος επαναλάμβανε: «Γιάννη μου, μην χώνεσαι σε κάτι που αφορά εμένα και τα λαγούμια του ΣΥΡΙΖΑ».