Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που έκαναν «βόλτα» με περιπολικό

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που έκαναν «βόλτα» με περιπολικό

Σε βάρος τους διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο ένστολοι που έτρεχαν, σύμφωνα με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο και παραβίαζαν τον κόκκινο σηματοδότη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «σε βάρος τους διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Σημειώνεται πως το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες, ενώ πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σε συνέχεια της από 14-07-2022 Ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

1
σχόλιο
  1. avatar London

    MEGALI KOMATI TIS ELINIKIS astinomias,AMORFOTOI,EPARHIOTES,KOMPLEXIKOI.ME TO PERISTEOFO PISTEUOUNE OTI GINAN OI SIHRONOI COWBOYDES.PARADIGMATIKI ,MAX TIMORIA.

Παρακαλούμε περιμένετε ...