Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για βίντεο με «πάρτι» σε περιπολικό ενώ παραβιάζει το κόκκινο

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για βίντεο με «πάρτι» σε περιπολικό ενώ παραβιάζει το κόκκινο

Το οπτικό υλικό ανέβηκε στο Tik Tok και διακρίνονται ο οδηγός και ο συνοδηγός, ενώ ακούγονται δύο γυναικείες φωνές στα πίσω καθίσματα να διασκεδάζουν

Έρευνα για το περιεχόμενο βίντεο με περιπολικό του οποίου ο οδηγός ενεργοποιεί τις σειρήνες και περνάει ένα φανάρι με κόκκινο, ενώ ακούγονται και γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, ανακοίνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το επίμαχο βίντεο που έχει ανέβει στο Tik Tok, φαίνεται να είναι τραβηγμένο από το εσωτερικό ενός περιπολικού και ακούγονται γυναικείες φωνές που επευφημούν και διασκεδάζουν, όταν ο οδηγός του οχήματος με αναμμένες τις σειρήνες περνάει με ταχύτητα το κόκκινο φανάρι. Στο βίντεο διάρκειας 8 δευτερολέπτων αποτυπώνεται ότι οδηγός είναι ένας αστυφύλακας και συνοδηγός του ένας υπαστυνόμος. Το περιπολικό είναι μάρκας Peugeot 308 και πανομοιότυπο με αυτά που έχει προμηθευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Αστυνομία.

Το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού, από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο. Οι φωνές μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια, όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Το άτομο δε που έχει ανεβάσει το βίντεο, το συνοδεύει με την φράση: «Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; και να περνάτε με κόκκινα φανάρια;».

Παρακαλούμε περιμένετε ...