Αυτά είναι τα φυτά που φέρνουν καλή τύχη στο σπίτι

Αυτά είναι τα φυτά που φέρνουν καλή τύχη στο σπίτι

Ποιο είναι ευεργετικό για την ερωτική σας ζωή

Τα φυτά διακοσμούν το σπίτι μας και οι plant experts επιμένουν πως τα κατάλληλα είδη μπορούν να έχουν πολύ θετική επίδραση στην αύρα που αποπνέει ένας χώρος.

To σημαντικό είναι να καταλάβετε πως πρέπει να επιλέξετε τα σωστά φυτά για να πετύχουν αυτό που επιθυμείτε καθώς δεν είναι όλα γι' αυτόν τον σκοπό.

Η Monstera συμβολίζει την αγάπη και την ευτυχία. Αν θέλετε ένα φυτό για πλούτο, τότε το ιδανικότερο είναι το money tree που φέρνει επίσης ευημερία και καλή ενέργεια.

Καλή ενέργεια, αρμονία κι ευτυχία φέρνουν επίσης το φυλλόδεντρο, το birkin plant και το εξαιρετικό κρεμαστό φυτό εσωτερικού χώρου, ο πόθος.

Πόσα φυτά χρειάζονται μες στο σπίτι;

Οι ειδικοί επιμένουν πως στο υπνοδωμάτιο σου δεν πρέπει να φιλοξενούνται πάνω από 5 φυτά καθώς στο συγκεκριμένο δωμάτιο πρέπει να κυριαρχεί η ηρεμία και η γαλήνη.

«Όταν οι ενέργειες των φυτών σε έναν χώρο είναι πολλές, συνήθως συγχέονται με αποτέλεσμα να συγχέεται και η αύρα του δωματίου», και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θέλετε στον χώρο που ξεκουράζεστε.

Βρείτε την τέλεια τοποθεσία

Το πιο σωστό σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι να απλώσετε τα φυτά σε όλο το σπίτι και να μην βάλετε πολλά μόνο σε ένα δωμάτιο.

Αν δεν διαθέτετε μεγάλο μπάτζετ, απλά βάλτε ένα snake plant κοντά στην κύρια είσοδο του σπιτιού σας για να μπλοκάρεται η κακή ενέργεια κάθε φορά που κάποιος μπαίνει στο σπίτι σας.

Αν θέλετε να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή, τοποθετήστε τη monstera στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο αλλά όχι πάνω από το κρεβάτι σας.