Μάνος Δασκαλάκης: Υπέβαλε μηνύσεις για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση

Μάνος Δασκαλάκης: Υπέβαλε μηνύσεις για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση

Ανάμεσα στους μηνυθέντες και ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο Ανδρέας Ηλιάδης για δηλώσεις του για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Μήνυση σε βάρος τριών ατόμων κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω τηλεοπτικών και διαδικτυακών εκπομπών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μηνύσεις για εξύβριση, δημόσια δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά προσώπων που μίλησαν για τον ίδιο σε τηλεοπτικές ή διαδικτυακές εκπομπές. Οι μηνύσεις κατατέθηκαν σήμερα ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Καράμπελας «θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης άτομα τα οποία ήδη έχουν προβεί σε ανάλογες δηλώσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ανάμεσα στα πρόσωπα που μηνύει ο Μάνος Δασκαλάκης, είναι και ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης, ο γιατρός που φρόντισε τη Τζωρτζίνα στην Πάτρα. Ο κ. Ηλιάδης είχε πει σε διαδικτυακή εκπομπή την περασμένη Κυριακή για τον Μάνο Δασκαλάκη, πως ήταν «ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες, ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια» και τόνισε με νόημα, πως κανένας από τους συγγενείς στην Πάτρα δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει στο νοσοκομείο για την άτυχη Τζωρτζίνα.