Ρούλα Πισπιρίγκου: Την Τετάρτη οι έγγραφες εξηγήσεις της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την Τετάρτη οι έγγραφες εξηγήσεις της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Τι αποκαλύπτει για το υπόμνημα της κατηγορούμενης ο δικηγόρος της

Η αντίστροφη μέτρηση ώστε να φτάσουν στο Ανθρωποκτονιών οι έγγραφες εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας έχει ξεκινήσει.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της αυτές θα έχουν παραδοθεί στους αρμόδιους αύριο, Τετάρτη γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου θα πρέπει μέσω των εξηγήσεών της, που θα αφορούν το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα, να αποδείξει ότι δεν έχει σχέσεις με τους θανάτους των δύο άλλων της παιδιών, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Μιλώντας στον Alpha ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου την Τρίτη (12/7) τόνισε πως «η θέση της κατηγορουμένης είναι σταθερή ότι δεν θα μπορούσε να στραφεί εναντίον των παιδιών της».

«Αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχής της με οποιοδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν της απώλειας των παιδιών» είπε ο συνήγορος της 33χρονης.

«Στο υπόμνημά της θα στηρίζεται στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ήδη έχει συνταχθεί μια τεχνική έκθεση, η οποία αναμένεται να συνοδεύσει το γραπτό υπόμνημα εξηγήσεων, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Επίσης ο δικηγόρος της κατηγορουμένης μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι στο υπόμνημά της θα στηρίζεται στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις που έγιναν στη Μαλένα και την Ίριδα, οι οποίες κατέληγαν σε παθολογικά αίτια.

«Θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία» απαντά στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος απάντησε και στα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης, αναφορικά με τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Ηλιάδης επεσήμανε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης τα ήξερε όλα και πως τον είχε προειδοποιήσει και για εγκληματική ενέργεια την οποία ο γιατρός είχε υποψιαστεί πολύ πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Αυτά που άκουσα μου έκαναν εντύπωση» δήλωσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος: «Ο γιατρός θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία συγκεκριμένη».