Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: «Ήξερε τις υποψίες μου για έγκλημα» αποκαλύπτει ο γιατρός της Τζωρτζίνας

Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: «Ήξερε τις υποψίες μου για έγκλημα» αποκαλύπτει ο γιατρός της Τζωρτζίνας

«Αυτός ο πατέρας δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή»

Νέες αποκαλύψεις του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη για τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον γιατρό της Τζωρτζίνας ο 30χρονος γνώριζε τις υποψίες που είχε ο ίδιος για έγκλημα.

Σύμφωνα με το flamis.gr ο Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Twitter την Κυριακή (10/7).

Ο κ. Ηλιάδης επεσήμανε ότι ο Μάνος τα ήξερε όλα και πως τον είχε προειδοποιήσει και για εγκληματική ενέργεια την οποία ο γιατρός είχε υποψιαστεί πολύ πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ανδρέας Ηλιάδης μιλούσε από τότε για «σύνδρομο Μινχάουζεν δι αντιπροσώπου» γι’ αυτό και στη συνέχεια της ομιλίας του κατηγόρησε και την Ψυχιατρική Κλινική ότι δεν ανταποκρίθηκε ως έπρεπε στις εκκλήσεις του.

«Αυτός ο πατέρας δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή»

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα, εγνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κοροιδεύανε και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν.

Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει ”κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία”; Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνοταν ήταν σε επίπεδο ψεύδους. Και το άλλο παράπονο το μεγάλο ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα να έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν» είπε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας μα κανένας συγγενής είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι».