Βόλος: Αγόρι ζαλίστηκε και έπεσε στα βράχια – Μεταλλικό αντικείμενο σφηνώθηκε στο κεφάλι του

Βόλος: Αγόρι ζαλίστηκε και έπεσε στα βράχια – Μεταλλικό αντικείμενο σφηνώθηκε στο κεφάλι του

Ο 11χρονος σώθηκε χάρη στις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν οι ναυαγοσώστες

Μια περιπέτεια έζησε ένα 11χρονο αγόρι στις Αλυκές Βόλου. Το παιδί ήταν με τον πατέρα του στην προβλήτα και ψάρευαν, αισθάνθηκε ξαφνικά ζάλη και έπεσε στα βράχια με το κεφάλι.

Το περιστατικό τραυματισμού σημειώθηκε στις 13:30 και άμεσα στο σημείο έτρεξαν οι ναυαγοσώστες της παραλίας για να παρέχουν πρώτες βοήθειες.

Ο ανήλικος έφερε τραύματα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο μάγουλο και στο μέτωπο. Το δεύτερο στο μέτωπο ήταν πιο μεγάλο, ενώ ο μικρούλης είχε σφηνωμένο σιδερένιο αντικείμενο από το καλάμι καθώς πέφτοντας στα βράχια χτύπησε πάνω σε αυτό, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Οι ναυαγοσώστες της LifeguardVolos σταμάτησαν την αιμορραγία, επιδένοντας τα τραύματα και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε φορείο και τον μετέφεραν στον δρόμο, για τον παραλάβει άμεσα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Δεν είναι γνωστό γιατί ο 11χρονος αισθάνθηκε ζάλη. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών παρέμεινε νοσηλευόμενος στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του δεν κινδυνεύει και ο λόγος της παραμονής του στο Αχιλλοπούλειο είναι για πρόληψη.

https://www.facebook.com/lifeguardvolos/posts/pfbid02E6XuRjY1gwWc6B6AE9U5FbqtGrLyMLb6FW3L9sHRoERpXFTYvg4d8s9bCsv8HmfSl

Η ανάρτηση του του LifeguardsVolos για το περιστατικό αναφέρει:

«Σοβαρό περιστατικό τραυματισμού 11χρονου συνέβη σήμερα στις 13:30 σε προβλήτα των Αλυκών. Άμεσα το αντιλήφθηκαν το πλήρωμα του σκάφους της LifeguardVolos και η ναυαγοσώστρια της παραλίας που διαπίστωσαν πολλαπλά τραυματα στο κεφάλι του 11χρονου,σε ένα εκ των οποίων είχε σφηνωθεί μεταλλικό αντικείμενο τουλάχιστον 3 εκατοστά καθάρισαν τα τραύματά σταμάτησαν την αιμορραγία ακινητοποίησαν και μετέφεραν το θύμα σε σκιερό σημείο που έχει πρόσβαση για το ασθενοφόρο το οποίο το παρέλαβε το νεαρό θύμα δίνοντας συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση και τις πρώτες βοήθειες πού παρείχαν οι ναυαγοσώστες της LifeguardVolos Λιαρος Λάμπρος Ραφαηλιδη Μαρία και Φιλιππάτου Χριστίνα, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για τον νεαρό!».