Συνελήφθησαν τρία μέλη συμμορίας που είχαν ξυλοκοπήσει άγρια αστυνομικό στην Εκάλη

Συνελήφθησαν τρία μέλη συμμορίας που είχαν ξυλοκοπήσει άγρια αστυνομικό στην Εκάλη

ΟΙ Αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους από το δακτυλικό αποτύπωμα του ενός και τους έπιασαν επ' αυτοφώρω να κλέβουν σε εταιρεία στο Μαρούσι

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τρία μέλη συμμορίας, τα οποία είχαν στείλει στο νοσοκομείο αστυνομικό, όταν εκτός υπηρεσίας προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει στην περιοχή της Εκάλης, τη στιγμή που έκλεβαν έπιπλα από μονοκατοικία.

Τα τρία μέλη της σπείρας συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης για κλοπή χαλκοσωλήνων από εταιρεία στο Μαρούσι και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ήταν οι δράστες που την προηγούμενη ημέρα είχαν ξυλοκοπήσει και ληστέψει αστυνομικό εκτός υπηρεσίας στην περιοχή της Εκάλης. Ο 40χρονος αστυνομικός τους είδε να κλέβουν έπιπλα και άλλα αντικείμενα από μονοκατοικία και προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει.

Οι τρεις δράστες τον χτύπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να χάσει τις αισθήσεις του και στη συνέχεια οι κακοποιοί αφαιρέσουν από το πορτοφόλι του 300 ευρώ. Οι κλέφτες εξαφανίστηκαν, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής αξιοποιώντας οπτικό υλικό και δακτυλικό αποτύπωμα ενός από τους κακοποιούς, εντόπισαν το όχημα των δραστών το βράδυ της Τετάρτης στο Μαρούσι και τους πέρασαν χειροπέδες την στιγμή που έκλεβαν χαλκοσωλήνες από εταιρεία.

Τους δράστες ηλικίας 24, 20 και 50 ετών αναγνώρισε ο τραυματίας αστυνομικός. Οι τρεις Ρομά οδηγήθηκαν να απολογηθούν στον Ανακριτή.