Μοναστηράκι: Κοριτσάκι έξι ετών έπεσε στο κενό και βρέθηκε κάτω από το τρένο του ΗΣΑΠ

Μοναστηράκι: Κοριτσάκι έξι ετών έπεσε στο κενό και βρέθηκε κάτω από το τρένο του ΗΣΑΠ

Η καταγγελία της μητέρας της

Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 23:30 μια μητέρα με τα δύο της παιδιά πήραν το τρένο από τον Πειραιά και αποβιβάστηκαν στο Μοναστηράκι. Βγαίνοντας από το τρένο, η μεγάλη κόρη της κυρίας Πόπης, ένα 6χρονο κοριτσάκι, έπεσε στο κενό και βρέθηκε κάτω από το τρένο, με τη μητέρα να φωνάζει και το μικρότερο παιδί της να είναι σε κατάσταση σοκ.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα των δύο κοριτσιών, η κόρη της τραυματίστηκε σοβαρά λόγω ενός κατασκευαστικού λάθους στην αποβάθρα στον Σταθμό Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ.

«Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 23:30 επιστρέφαμε από τον Πειραιά από ταξίδι εγώ και τα 2 μου παιδιά, 5 και 6μιση χρόνων με προορισμό το Μοναστηράκι. Όταν φτάσαμε στη στάση Μοναστηράκι και ενώ κατεβαίναμε και οι τρεις μαζί από το τρένο, η μεγάλη μου η κόρη γλίστρησε κι έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας. Την έχασα από τα μάτια μου. Το παιδί το μικρό τρόμαξε πολύ από το σοκ γιατί είδε την αδερφή της κι άκουσε κι εμένα που φώναζα. Το παιδί μου, δεν το έβλεπα καν. Τελικά ήρθε ένας νεαρός και με βοήθησε πολύ, έβγαλε το παιδί μου, σώο ευτυχώς, και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια» κατήγγειλε η μητέρα στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα».