Αιματηρή συμπλοκή στην Αθήνα: Τρεις οι νεκροί – Κατέληξε τραυματίας από τους πυροβολισμούς

Αιματηρή συμπλοκή στην Αθήνα: Τρεις οι νεκροί – Κατέληξε τραυματίας από τους πυροβολισμούς

Το θύμα νοσηλευόταν διασωληνωμένου έχοντας τραυματιστεί πολύ σοβαρά από πυροβολισμούς

Σε τρεις ανέρχονται οι νεκροί από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου στα Κάτω Πατήσια.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί κατέληξε ένας νεαρός που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από την ανταλλαγή πυροβολισμών μετά από τροχαίο χθες στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου. Ο νεαρός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μετά από τροχαίο με την εμπλοκή αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, ο οδηγός του Ι.Χ. μάρκας Mercedes πυροβόλησε τον μοτοσικλετιστή τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Ο πατέρας του μοτοσικλετιστή που ακολουθούσε με ένα Audi, βγήκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον δράστη, ενώ ο συνοδηγός του βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, παρασύρθηκε από άλλο όχημα και τραυματίστηκε.

Την ίδια ώρα, ο συνοδηγός της Mercedes βγήκε από το όχημα, έκλεψε ένα άλλο όχημα και διέφυγε προς τους Αγίους Αναργύρους, ακολουθώντας καταδίωξη. Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησε να ληστέψει βενζινάδικο, έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την οποία σκοτώθηκε ο δράστης.