Θεσσαλονίκη: Έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού με τις χειροπέδες στα χέρια

Θεσσαλονίκη: Έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού με τις χειροπέδες στα χέρια

Οι αστυνομικοί μπήκαν στη θάλασσα για να τον βγάλουν

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός άνδρα στην παραλία Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής, καθώς στην προσπάθεια του να διαφύγει, έπεσε στη θάλασσα, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να μπουν και αυτοί για να τον πιάσουν.

Το περιστατικό σύμφωνα με την ΕΡΤ σημειώθηκε, όταν η ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε κλήση για άνδρα, ο οποίος είχε εριστική συμπεριφορά και παρενοχλούσε φραστικά ανθρώπους που είχαν πάει σε περιοχή κοντά στην παραλιακή για βόλτα. Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί, τον ακινητοποίησαν περνώντας του χειροπέδες για να το προσάγουν, στην προσπάθειά τους όμως να τον βάλουν στο περιπολικό, κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας προς την παραλιακή.

Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει αλλά εκείνος έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού. Οι άνδρες βούτηξαν πέρασαν ένα σκοινί στα χέρια του και τον έβγαλαν έξω, με τον άνδρα να φωνάζει “αφήστε με να πεθάνω, δεν θέλω να βγω”. Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για το συμβάν ήταν μεγάλη. Επτά περιπολικά μετέβησαν στο σημείο όπως και το λιμενικό, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άνδρα, η υγεία του οποίου φαίνεται πως είναι εκτός κινδύνου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...