Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στο θρίλερ με τη ληστεία και την απαγωγή βιοτέχνη

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στο θρίλερ με τη ληστεία και την απαγωγή βιοτέχνη

Ο 33χρονος ακολούθησε τους δράστες, κρεμάστηκε στην πόρτα του αυτοκινήτου και τον πήραν μαζί τους

Απίστευτη τροπή πήρε η ληστεία με απαγωγή 33χρονου βιοτέχνη το μεσημέρι της Παρασκευής επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thestival.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πραγματοποιούσε χρηματική συναλλαγή με έναν υποτιθέμενο πελάτη. Το θύμα αντιλήφθηκε, πως εκείνος έπαιρνε χρήματα από το ταμείο και προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο δράστης, προκειμένου να κερδίσει χρόνο, έβαλε τρικλοποδιά στο θύμα, το οποίο βρέθηκε στο πάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως έφτασε στο σημείο όχημα, στο οποίο επιβιβάσθηκε ο δράστης. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης έτρεξε να προλάβει το αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από την πόρτα, ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει. Τότε ο δράστης τον τράβηξε μέσα και συνεχίστηκε η πορεία του αυτοκινήτου.

Στην περιοχή του εργοστασίου “ΤΙΤΑΝ“, ο 33χρονος άνδρας αφέθηκε από τους ληστές και επέστρεψε στην επιχείρησή του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει τραύμα από δάγκωμα στο χέρι. Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει περίπου 500 ευρώ.

«Ήταν πίσω στην αποθήκη να πάρουν υλικά. Τον είδε να παίρνει χρήματα από το ταμείο. Ο πελάτης του έβαλε τρικλοποδιά και χτύπησε και στο κεφάλι. Πήραν μαζί τους τον γιό μου. Τον επέστρεψε πίσω ένας με μηχανάκι. Είναι τρομερό αυτό που έγινε», αναφέρει σε δηλώσεις του και σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του θύματος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...