Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς για τον Μάνο Δασκαλάκη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς για τον Μάνο Δασκαλάκη

'Εχουν προκύψει νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία φαίνεται ότι προκύπτουν για το ζήτημα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τον δικηγόρο της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο να τονίζει ότι θα πρέπει να «μπει» και στο κάδρο και ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο κ. Θεοδωρόπουλος εκεί που εστίασε την προσοχή του είναι στο αίτημα της εκταφής, γιατί, όπως είπε στο Mega είναι η στιγμή που μπορεί να το στηρίξει με στοιχεία και με νομικά επιχειρήματα. Όπως χαρακτηριστικά είπε «το πόρισμα των ιατροδικαστών Καλόγρηα – Καρακούκη για τις τρεις δολοφονίες ανοίγει τον δρόμο και για την έρευνα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς. Επιθυμούμε να ενημερωθούμε σχετικά με την συνταγογράφηση των φαρμάκων της αποθανούσας, Ευγενίας Κούτρας, ώστε να δούμε εάν υπήρχε εγκατάλειψη είτε με πράξη είτε με παράλειψη, δηλαδή να λαμβάνει χάπια που δεν έπρεπε ή εάν δεν λάμβανε χάπια που έπρεπε να λαμβάνει» είπε.

Σαφής επιδίωξη της οικογένειας Κούτρα μέσα από το αίτημα της εκταφής είναι η διασφάλιση ότι η γυναίκα έφυγε λόγω παθολογικών αιτιών.

Σχετικά με τη στάση της Aστυνομίας στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι, «η Aστυνομία δεν έκανε καλά την δουλειά της, διότι τα άτομα που είχαν την ευθύνη της φροντίδας της σπιτονοικοκυράς και ο φυσιοθεραπευτής της δεν τα αναζήτησε ποτέ».

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Α! μάλιστα. Ψάξε, ψάξε, λέτε μπροστά μας να έχουμε καμιά εταιρία δολοφόνων; Τίποτα δεν πρέπει να αποκλείσουμε. Άλλωστε ο Δασκαλάκης ακούστηκε να προσφεύγει, (θα προσφύγει;) στην δικαιοσύνη με αγωγές κατά των ιατροδικαστών γιατί λέει το αρχικό πόρισμα δεν έδειχνε εγκληματική πράξη με αποτέλεσμα να χαθεί χρόνος και έτσι να μη μπορέσει να αποσοβήσει τον θάνατο των άλλων παιδιών. Εσύ ρε Δασκαλάκη δεν ήξερες τόσο καιρό τι άνθρωπο αγκάλιαζες; Εσύ είχες άλλες πιο σοβαρές... ασχολίες. Εσύ ο πατέρας πότε έψαξες, αναζήτησες, έφερες τον "κόσμο ανάποδα" για να μάθεις τα αίτια θανάτου των παιδιών; Εδώ που τα λέμε Κύριοι, ποιος μας αποκλείει την περίπτωση να είναι ένα οργανωμένο σχέδιο πισπιρίγκου, δασκαλάκη για να αποσπάσουν χρήματα (βλέπε σπιτονοικοκυρά), λέω τώρα με το ανόητο μυαλό μου. Με τέτοιους ανθρώπους έτσι βρώμικα πρέπει να σκέφτεται κανείς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...