Έγκλημα στο Κουκάκι: Σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς με τον κυνισμό του ο 53χρονος συζυγοκτόνος

Έγκλημα στο Κουκάκι: Σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς με τον κυνισμό του ο 53χρονος συζυγοκτόνος

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε την πράξη του ο δράστης της στυγερής δολοφονίας

Τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή από την εν διαστάσει 46χρονη σύζυγό του μέσα στην κατοικία τους στην οδό Ματρόζου, διηγήθηκε λεπτομερώς ο δράστης της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε σήμερα στο Κουκάκι.

Ο 53χρονος μίλησε για το τεταμένο κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς είχαν προηγηθεί τσακωμοί, αλλά και πολλές προσπάθειες επανασύνδεσης. Ωστόσο, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ο κυνισμός του συζυγοκτόνου, την ώρα που μιλούσε για το αιματηρό έγκλημα που διέπραξε. Όπως είπε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ όταν επέστρεψε σπίτι τσακώθηκαν άσχημα και τότε πήρε το μαχαίρι και την σκότωσε.

«Είχα πιει, επέστρεψα και τσακωθήκαμε. Πήρα το μαχαίρι και της σκότωσα με δυο μαχαιριές. Έφυγα και προσπάθησα να αυτοκτονήσω», είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε μετακομίσει από το σπίτι, ενώ το τελευταίο διάστημα ζήταγε να είναι ξανά μαζί. Την άτυχη γυναίκα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο 24χρονος γιος του ζευγαριού, τον οποίο ειδοποίησε ο 53χρονος μετά την πράξη του. «Σκότωσα τη μητέρα σου» είπε μόνο ο 53χρονος και έκλεισε το τηλέφωνο. Ο 24χρονος βρισκόταν έξω εκείνη τη στιγμή και έτρεξε στο σπίτι στο Κουκάκι, προκειμένου να δει τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με όσα έχει πει στους αστυνομικούς σε μια πρώτη άτυπη κατάθεση, είδε τη μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα υπήρχε και μια κουρτίνα, η οποία πιθανόν έπεσε κατά τη διάρκεια του καβγά του ζευγαριού. Την ώρα που έφτασε ο 24χρονος στο σημείο, ο πατέρας του είχε φύγει από το σπίτι.

Ο 53χρονος μετά το έγκλημα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, προσπαθώντας να πέσει στο κενό με το αυτοκίνητό του, όπως υποστήριξε ο ίδιος. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γ. Καλλιακμάνης, στον ΣΚΑΪ ο άνδρας τελικά έπεσε σε κάτι βράχια και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται.