Με το Full [Life Plan] της Εθνικής Ασφαλιστικής, φροντίζουμε τώρα για το μέλλον και ζούμε ξένοιαστα

Με το Full [Life Plan] της Εθνικής Ασφαλιστικής, φροντίζουμε τώρα για το μέλλον και ζούμε ξένοιαστα

Η νέα επενδυτική πρόταση που μας επιτρέπει να φροντίσουμε για το μέλλον μας χωρίς να στερηθούμε το σήμερα

Η ζωή είναι απρόβλεπτη, όσο και να θέλουμε να μάθουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Μπορούμε ωστόσο να σχεδιάσουμε σε κάποιο βαθμό, τουλάχιστον ως προς τα οικονομικά, ότι το μέλλον μας θα είναι εξασφαλισμένο.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς μπορείτε και εσείς να απολαύσετε κάποτε τους καρπούς των μακροπρόθεσμων στόχων που έχετε θέσει, για να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα μπορεί να βρεθεί και στο νέο ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Life Plan], με το οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας.

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να στερηθείτε το σήμερα, για να φροντίσετε για το μέλλον σας. Σύμμαχός σας σε αυτό είναι η Εθνική Ασφαλιστική και η νέα επενδυτική της πρόταση Full [Life Plan]. Η επένδυση μέσω του Full [Life Plan], δεν απαιτεί αρχικό κεφάλαιο, αλλά με τακτικές μηνιαίες καταβολές του ποσού που ο καθένας επιθυμεί να επενδύσει (με ελάχιστο μηνιαίο ποσό 70€ για διάρκεια του προγράμματος από 15 έτη και άνω ή 80€ για κάτω από 15 έτη), «χτίζετε» σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο, με χρονικό ορίζοντα από 10 έως 20 έτη.

Τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος ακολουθώντας τη συγκεκριμένη επενδυτική επιλογή είναι σημαντικά, καθώς το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του. 

  • Ο ασφαλισμένος μπορεί να ωφεληθεί από τις ενδεχόμενα υψηλότερες αποδόσεις των μακροπρόθεσμων επενδύσεων κατά τη διάρκεια του προγράμματος, περιορίζοντας όμως ταυτόχρονα τον κίνδυνο απωλειών, καθώς η μεταβλητότητα με την παρέλευση των ετών είναι σταδιακά μειούμενη. 
  • Επιπλέον, η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από τον έμπειρο, διεθνούς εμβέλειας διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management και επομένως δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από την πλευρά του ασφαλισμένου, διασφαλίζοντάς του την ηρεμία του, ενώ παράλληλα του δίνει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Αυτό που θα πρέπει να επιλέξει ο ασφαλισμένος είναι το ύψος του ποσού που επιθυμεί να επενδύσει και τη χρονική διάρκεια της επένδυσής του.
  • Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι ο ασφαλισμένος μπορεί να διασφαλίσει την οικογένειά του, μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης που παρέχει το πρόγραμμα Full [Life Plan] ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης της επένδυσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος με έκτακτες καταβολές. Το πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία στον ασφαλισμένο, καθώς παρέχει το δικαίωμα εξαγοράς και μερικής εξαγοράς, εφόσον κάποιος το επιθυμεί, από τον 3ο κιόλας μήνα της επένδυσης.
  • Το Full [Life Plan]  επιβραβεύει τους συνεπείς ασφαλισμένους. Έτσι, στη λήξη της 10ετίας του προγράμματος (δηλαδή στην 10η ετήσια επέτειο του συμβολαίου), ο ασφαλισμένος, εφόσον δεν υπάρχει ανεξόφλητη οφειλή, θα λάβει την «Επιβράβευση δεκαετίας», ως ένα επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού Επένδυσης. Συμπληρωματικά, ο ασφαλισμένος εφόσον η διάρκεια του συμβολαίου του είναι από 15 έτη και πάνω, στη λήξη του προγράμματος  θα λάβει και μία ακόμη παροχή, την «Επιβράβευση λήξης» ως επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού Επένδυσής του.
  • Παρέχεται πληθώρα επιλογών κατά τη λήξη του προγράμματος, με δυνατότητα λήψης του ποσού τόσο εφάπαξ όσο και τμηματικά με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους διακανονισμού του, καθώς και με τη μορφή ισόβιας σύνταξης.
  • Τέλος, ο ασφαλισμένος μπορεί, εάν το επιθυμεί, να προσθέσει επιπλέον την ασφαλιστική κάλυψη της απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο τη συνέχιση της επένδυσής του σε περίπτωση ανικανότητας για εργασία.

Όλοι έχουμε στόχους και όνειρα για το μέλλον και θα πρέπει να φροντίζουμε να τα εξασφαλίζουμε με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους, επιλέγοντας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα), να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα: ethniki-asfalistiki.gr ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected].

Σημαντική επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στα Επενδυτικά τμήματα Κεφαλαίων.
Η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.