Πάτρα: Αδιάσειστα στοιχεία οι προθανάτιες οι νυχιές στο πρόσωπο της Μαλένας – Συγκριτικές εικόνες πριν και μετά

Πάτρα: Αδιάσειστα στοιχεία οι προθανάτιες οι νυχιές στο πρόσωπο της Μαλένας – Συγκριτικές εικόνες πριν και μετά

Ποιος είναι ο λόγος που αποκλείεται τα σημάδια να έγιναν στο κορίτσι κατά τη διάρκεια της ανάνηψης

Προς το φινάλε του οδεύει το θρίλερ στην Πάτρα με τον θάνατο τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε διάστημα 2,5 ετών. Πολύ σημαντικό είναι το στοιχείο ότι τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας έγιναν όσο το κορίτσι ήταν ζωντανό και όχι μετά που πέθανε.

Στις συγκρτικές φωτογραφίες ντοκουμέντο, που αναδείχθηκαν στην εκπομπή «Live News» του Mega, αποτυπώνονται νυχιές στο πρόσωπο του κοριτσιού, οι οποίες έχουν χρώμα κόκκινο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδια εκπομπής, αυτό συμβαίνει γιατί το αίμα μαζεύτηκε στην πάσχουσα περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι το κορίτσι ήταν ζωντανό όταν της δημιουργήθηκαν τα σημάδια. Η μία εικόνα είναι μεταθανάτια και η άλλη δύο ώρες πριν διαπιστωθεί ο θάνατος, όταν η Μαλένα έτρωγε σουβλάκι και η μητέρα της είχα απαθανατίσει την στιγμή.

Επιπλέον, είναι αδύνατο να προκλήθηκαν από γιατρούς και νοσηλευτές κατά την ανάνηψη, αφού τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν εφαρμόζουν σε άλλα σημεία.

Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Μαλένα, αλλά και την Ίριδα παραδόθηκε στην Εισαγγελία. Μέσα αναφέρεται ότι πρόκεται για εκληματικές ενέργειες και πως κάποιο άτομο έχει ωθήσει τα κορίσται σε ασφυγκτικό θάνατο. Και στις δύο περιπτώσεις παρούσα ήταν η μητέρα στο χώρο που πέθαναν τα παιδιά, οπότε η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Η 33χρονη μητέρα βρίσκεται, ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της μεγάλης κόρης της, Τζωρτζίνας, με υπερβολική δόση κεταμίνης.