Θρίλερ στην Πάτρα: Στην Εισαγγελία η δικογραφία για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας – Καλείται για εξηγήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου

Θρίλερ στην Πάτρα: Στην Εισαγγελία η δικογραφία για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας – Καλείται για εξηγήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η προφυλακισμένη για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το θρίλερ της Πάτρας. Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά ο χρόνος που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για τον θάνατο και των άλλων δυο παιδιών της. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα αίτια θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, της οικογένειας Δασκαλάκη βρίσκεται , ήδη, στο «μικροσκόπιο» των αρμόδιων εισαγγελέων και θεωρείται θέμα χρόνου η επόμενη κίνηση τους.

Η Ασφάλεια διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών το φάκελο με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με εντολή των εισαγγελέων Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, οι οποίοι θα αποφασίσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα σχετικά με την δικαστική πορεία της υπόθεσης .

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί, οι οποίοι έχουν την εποπτεία της έρευνας, θα αξιολογήσουν το υλικό και όπως εκτιμάται, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα είναι έτοιμοι να καλέσουν σε ανωμοτί κατάθεση ένα ή περισσότερα πρόσωπα, για τα οποία ενδεχομένως προκύψουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προφυλακισμένη, για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνα, Ρούλα Πισπιρίγκου,όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς εκτιμάται ότι θα κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Η ίδια, πάντως, εξακολουθεί να αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

Σε κάθε περίπτωση οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Προσέξτε ομοιότητες μεταξύ του ήδη καταδικασμένου εγκληματία της Καρολάιν και της κατηγορούμενης γυναίκας για τον θάνατο των τριών παιδιών της Πάτρας. Προσέξτε τον τρόπο που εξηγεί πράγματα τα οποία δεν μπορούν να ταξινομηθούν στο μυαλό ανθρώπου που έχει χάσει τρία παιδιά. Προσέξτε μεθοδευμένες κινήσεις και τρόπους περιγραφής των γεγονότων και με τι άνεση τα ερμηνεύει. Κι όμως το ένστικτο της αυτοσυντήρησής της είναι ισχυρότερο από τον πόνο μιας μάνας που θα έπρεπε να θρηνεί τα τρία βλαστάρια. Γι' αυτό προσωπικά επιμένω πως αυτή η αχαρακτήριστη "κυρία" (τέλος πάντων), πριν τα σκοτώσει, είχε "δηλητηριάσει, δολοφονήσει" την ψυχούλα τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...