Ξύλο και των… γονέων στα βραβεία MAD: Πλακώθηκαν γνωστοί τράπερς – Δείτε βίντεο

Ξύλο και των… γονέων στα βραβεία MAD: Πλακώθηκαν γνωστοί τράπερς – Δείτε βίντεο

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία καθόταν κοντά, αποχώρησε αναστατωμένη

Αντί να το διασκεδάσουν και να ακούσουν τα τραγούδια που βραβεύονται, όλα χάλασαν στα Mad Video Music Awards 2022 με ξύλο και των... γονέων.

Η εκδήλωσε γίνεται στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Τετάρτης. Μαζί του στη σκηνή βρέθηκε η Konnie Μεταξά ενώ την γιορτή άνοιξε ο Dj Αντώνης Δημητριάδης.

Στο ξεκίνημα, ωστόσο, της μουσικής βραδιάς σημειώθηκαν σκηνές ντροπής αφήνοντας όλους τους παρευρισκομένους με το στόμα ανοιχτό.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν η Τάμτα ήταν στη σκηνή και ξαφνικά ξέσπασε επεισόδιο μεταξύ γνωστών τράπερς.

Σύμφωνα με το zappit, οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο είδους τους… άρχισαν να παίζουν ξύλο! Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου, η οποία καθόταν κοντά, αποχώρησε αναστατωμένη ενώ η ροή στα Mad Video Music Awards 2022 διεκόπη για μερικά λεπτά.

3
σχόλια
  1. avatar Μήπως

    το φαν κλαμπ τα φουσκώνει; Ή δημοσιογράφοι που γράφουν πάντα πολύ θετικά συνεχώς για Παπαρίζου... Οποιοσδήποτε στην θέση της, θα είχε αποχωρήσει...

  2. avatar Ατάλαντες

    ή πολύ υπερεκτιμημένες δεν έχουν λείψει απ' αυτά τα Mad Awards... Από το ξεκίνημα αυτής της διοργάνωσης. (Είναι απαραίτητη αυτή η διοργάνωση;) Και κάποιοι άνδρες

  3. avatar Κατόρθωμα

    έκανε η Παπαρίζου; Οποιοσδήποτε στην θέση της θα είχε αποχωρήσει. Πάντα τέτοια για να μη βλέπουμε όλες αυτές κάθε χρόνο... Χα

Παρακαλούμε περιμένετε ...