Ρούλα Πισπιρίγκου: Το άλλοθι που θέλει να δώσει στην αδερφή της η Δήμητρα για το θάνατο της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το άλλοθι που θέλει να δώσει στην αδερφή της η Δήμητρα για το θάνατο της Ίριδας

Τι είπε στους αστυνομικούς στην κατάθεσή της για την... επίσκεψη της 33χρονης μητέρας στις 7:30 της μοιραίας μέρας στο δωμάτιο του μωρού

Άλλοθι στη Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να δώσει η αδελφή της, Δήμητρα, στην πολύωρη χθεσινή της κατάθεση στην ΓΑΔΑ για τον θάνατο της Ίριδας. Πέρα του γεγονότος ότι επιμένει πώς πιστεύει στην αθωότητας της 33χρονης, με μια ατάκα της για την επίσκεψη στις 7:30 εκείνης της μοιραίας μέρας επιχείρησε να δείξει ότι η προφυλακισμένη δεν είχε δόλο να σκοτώσει την κόρη της.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αφού επανέλαβε στην κατάθεσή της ότι εκείνη βρήκε νεκρό το μωρό, σημασία έχει τι συνέβη το πρωί, όταν πήγε στο δωμάτιο των παιδιών (βρισκόταν μέσα και η Τζωρτζίνα) η αδερφή της επειδή η Ίριδα έκλαψε.

«Ακούσαμε το μωρό να κλαίει και η Ρούλα με ρώτησε αν θα πάω εγώ ή εκείνη στην Ίριδα», φέρεται να επανέλαβε η Δήμητρα και με τον τρόπο αυτό ήθελε να δείξει πως δεν είχε σκοπό η αδερφή της να κάνει κακό στο παιδί. Με έμμεσο τρόπο προσπάθησε να εμφανίσει πως η 33χρονη θα μπορούσε να μην είχε πάει στο δωμάτιο.

Η ουσία στην υπόθεση είναι ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό αργότερα και υπολογίζεται ότι έχασε την ζωή του το πρωί με ασφυγκτικό θάνατο και σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για την δολοφονία της μεγάλης κόρη της, Τζωρτζίνας, με κεταμίνη. Η ίδια το αρνείται, ενώ αναμένει ποιες θα είναι οι διώξεις που θα ασκήσει η εισαγγελία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, για τις οποίες επίσης η ετυμηγορία των ιατροδικαστών, Καρακούκη και Καλόγρηα, είναι πώς κάποιος τις δολοφόνησε.

Μάλιστα, η άποψη του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, είναι ότι εκείνη οδήγησε και τα τρία κορίτσια σε θάνατο.

Το... θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.