Γιάννης Μαρακάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με την στάση της η κατηγορούμενη βαδίζει σε λάθος μονοπάτι»

Γιάννης Μαρακάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με την στάση της η κατηγορούμενη βαδίζει σε λάθος μονοπάτι»

Ο δικηγόρος δεν έκρυψε την απορία του γιατί οι νομικοί της 33χρονης θεωρούν ότι θα κατηγορηθεί για Μαλένα και Ίριδα, ενώ δεν έχει ασκηθεί ακόμα κάποια ποινική δίωξη

Μπορεί να μην έχει ενεργό ρόλο στο... θρίλερ με τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα, ωστόσο ο Γιάννης Μαρακάκης την παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και δηλώνει συγκλονισμένος Ο γνωστός δικηγόρος  υποστηρίζει ότι οι ραγδαίες εξελίξεις για τις τρεις, πλέον, δολοφονίες έχουν ως αποτέλεσμα σπασμωδικές κινήσεις από την πλευρά της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι ραγδαίες εξελίξεις που προέκυψαν από τα πορίσματα των ιατριδικαστών Καλογρηά – Καρακούκη για την Μαλένα και την Ίριδα, ότι δεν αποτελούν τον μόνο σοβαρό λόγο, δεδομένου του σημείου που βρίσκεται η κατηγουρούμενη, για να καταρρεύσει σήμερα, θεωρεί ο ποινικολογος, ελλείψει τεχνικών στοιχείων προς αντιπαραβολή στις νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Ο Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega εκτίμησε ότι «με την στάση της η κατηγορούμενη βαδίζει σε λάθος μονοπάτι».

Επιπλέον, ο δικηγόρος δεν έκρυψε την απορία του, «ενώ δεν έχει ασκηθεί ακόμα καμία ποινική δίωξη για τα δύο κοριτσάκια, Ίριδα και Μαλένα, σε βάρος της κατηγορούμενης προδικάστηκε εκ μέρους των συνηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου και θεωρήθηκε de facto η πιθανή της κατηγορία και για αυτές τις δολοφονίες».

Συνεχίζοντας, ο ποινικολόγος με την παρατήρηση ότι το εύλογο που θα περιμένε κάποιος στο άκουσμα των νέων ιατροδικαστικών πορισμάτων, είναι ότι η μητέρα που διαρρυγνύει τα ιμάτια της σχετικά με την αθωότητα την και επιθυμεί διακαώς την εύρεση του ή των δολοφόνων των παιδιών της, τηρεί αμυντική και παθητική στάση.

«Αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες ώρες», υπογράμμισε ο Γιάννης Μαρακάκης,  «από την πλευρά της υπερασπιστικής γραμμής της κατηγορούμενης είναι μία συνεχής ανάγκη προβολής και επικοινωνίας των υπερασπιστικών γραμμών».

Ο δικηγόρος έκλεισε την τοποθέτηση του πάνω στις νέες εξελίξεις για το θρίλερ της Πάτρας, διατυπώνοντας την ελπίδα ότι ίσως «στο τέλος αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι τελικά να έχει γίνει ένα λάθος και τα τρία παιδιά να μην έχουν δολοφονηθεί από την μητέρα τους».