Θρίλερ στην Πάτρα: Η πρώτη κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για Μαλένα και Ίριδα

Θρίλερ στην Πάτρα: Η πρώτη κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για Μαλένα και Ίριδα

Με ποιους θέλει να μιλήσει αναλυτικά πριν τοποθετηθεί δημόσια για όσα αναφέρουν οι ιατροδικαστές για εγκληματικές ενέργειες

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, έπειτα από την δημοσιοποίηση του πορίσματος από τους ιατροδικαστές για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας ότι οφείλονται σε εγκληματικές ενέργειες, ήταν έκπληξη και ανησυχία. Υπάρχει, βέβαια, και η πλευρά του πατέρα για το θρίλερ της Πάτρας και ο Μάνος Δασκαλάκης η αρχική κίνηση που έκανε ήταν να μιλήσει με τους δικηγόρους του.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega και μετά την επικοινωνία ρεπόρτερ του σταθμοιύ με την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκ έπειτα από το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών του, η πρώτη αντίδραση του 30χρονου ήταν κρατήσει στάση αναμονής, όμως απευθύνθηκε στους δικηγόρους του.

Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει πως είχε «δεύτερες σκέψεις» αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όχι όμως για τα άλλα δύο παιδιά.

Η πλευρά Δασκαλάκη τπεριμένει να δει επισήμως καταγεγραμμένο το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα και να το συγκρίνει με τα προηγούμενα. Επιθυμία του πατέρα των παιδιών είναι να το δουν και με τους νομικούς του συμβούλους και ύστερα να τοποθετηθούν επισήμως.

Πάντως, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, όπου ρωτήθηκε κατά κύριο λόγο για τις σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς των κοριτσιών κατέθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία αξιοπρεπής μητέρα, υπό την έννοια ότι φρόντιζε και πρόσεχε τα παιδιά της και ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος άλλος από το περιβάλλον του είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο.

Ακόμα ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρούσε αυτός και η σύζυγός του με τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, και απάντησε ότι ήταν καλές αλλά τυπικές.

Για κατάθεση έχει κληθεί και η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη και ίσω αύριο να μιλήσει και εκείνη στο ανθρωποκτονιών.

Το σίγουρο είναι μέχρι τώρα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγάλης κόρης του ζευγαριού, Τζωρτζίνας, με κεταμίνη και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.