Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς αντέδρασε μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς αντέδρασε μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Τι είπε η προφυλακισμένη μητέρα μόλις έμαθε τις εξελίξεις - Γιατί πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας

Έντονα ανήσυχη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που αναφέρει ότι τα παιδιά πέθαναν έπειτα από εγκληματική ενέργεια. Αυτό ανέφερε ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας, Όθωνας Παπαδόπουλος και το θρίλερ στην Πάτρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Όθωνας Παπαδόπουλος ρωτήθηκε για το ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις έμαθε για τη δημοσιοποίηση του πορίσματος το οποίο κάνει λόγο για «βίαιο μηχανισμό θανάτου».

«Έκπληξη και έντονη ανησυχία, είναι η αντίδρασή της. Λέει από την πρώτη στιγμή πως δεν θα μπορούσε να στραφεί έναντι στα παιδιά της», ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας που κρατείται στις φυλακές.

Εξάλλου, σύμφωνα με το Mega η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε επίσης στον δικηγόρο της «πάνε να μου φορτώσουν και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών».

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος σημείωσε επίσης πως το συγκεκριμένο έγγραφο με το πόρισμα δεν έχει έρθει στα χέρια του και για να τοποθετηθεί επίσημα. Ο δικηγόρος σημείωσε πως το πόρισμα θα σταλεί στους τεχνικούς συμβούλους της πλευράς Πισπιρίγκου και στη συνέχεια θα μιλήσουν σχετικά.

Σήμερα, πάντως, κατέθεσαν οι γονείς της 33χρονης στο κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στην Πάτρα, ενώ ο κύκλος των μαρτυριών για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα συνεχίζεται.

Ηδη, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρη της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.