Θρίλερ στην Πάτρα: Καταθέτουν τη Δευτέρα οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θρίλερ στην Πάτρα: Καταθέτουν τη Δευτέρα οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο ειδικό κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχει ταξιδέψει στην Αχαΐα

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η λήψη καταθέσεων από την την αστυνομία για το θρίλερ στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών. Κλήση για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση έλαβαν συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, το πρωί της Δευτερας πρόκειται να καταθέσουν στους άνδρες του κλιμακίου του τμήματος Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στην Πάτρα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος. Οι γονείς της 33χρονης που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία την ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Υπενθυμιζεται, ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας και πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει ήδη, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον πατέρα του. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα.

Το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα

Εξάλλου αύριο, το αργότερο μεθαύριο θα έχει κατατεθεί το πόρισμα από τους ιατροδικαστές για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, δηλαδή των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Απ' όσα έχουν προκύψει μέχρι τώρα και στις δύο περιπτώσεις το συμπέρασμα είναι ότι υπήρξαν εγκληματικές ενέργειες. Και επειδή κάποια τοξική ουσία δεν έχουν βρεθεί, όπως η κτεταμίνη στην Τζωρτζίνα, όλα αδηγούν ότι το πόρισμα θα αναφέρει για ασφυκτικό θάνατο των δύο κοριτσιών.