Θρίλερ στην Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας δείχνει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Θρίλερ στην Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας δείχνει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Θα το παραδώσουν την Τρίτη - Κλήθηκε και θα καταθέσει στην ΓΑΔΑ ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Καταιγιστές αναμένονται οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες για το θρίλερ στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών. Πέρα από την Τζωρτζίνα, για την οποία ήδη κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου ΄΄οτι την δηλητηρίασε με κεταμίνη, την Τρίτη θα παραδοθεί και το πόρισμα για τις Μαλένα και Ίριδα και θα δείχνει εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου θα παραδοθεί τελικά την Τρίτη, αντί για σήμερα Παρασκευή.

Σε αυτό θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια τόσο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας, με τα στοιχεία να είναι σαφέστερα στην δεύτερη περίπτωση.

Παράλληλα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και άλλοι 4-5 συγγενείς του ζευγαριού, για να κλείσει ο κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση.

Μέχρι στιγμής έχει κατηγιρηθεί για το θάνατο της μεγάλης κόρης της οικογένειας η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.