Βόλος: Τον πέταξε από το αυτοκίνητό ενώ πήγαιναν στην Αστυνομία να λύσουν τις διαφορές τους

Βόλος: Τον πέταξε από το αυτοκίνητό ενώ πήγαιναν στην Αστυνομία να λύσουν τις διαφορές τους

Ο 43χρονος συνελήφθη, ενώ ο 60χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Δύο κάτοικοι της Νέας Ιωνίας Βόλου αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους, πηγαίνοντας στην Αστυνομία, ωστόσο η ιδέα τους να μεταβούν εκεί με το ίδιο αυτοκίνητο, δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα έξυπνη, καθώς ο ένας εξ αυτών άρχισε να χτυπά τον άλλο και εν τέλει να τον πετά έξω από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, στις 2:00 χθες το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία, οι δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 60 ετών διαπληκτίστηκαν λεκτικά για προσωπικές διαφορές και αποφάσισαν να μεταβούν από κοινού με το Ι.Χ.Ε. του 60χρονου, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για να επιλύσουν τις διαφορές τους. Κατά την διαδρομή ωστόσο, ο 43χρονος ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού, άρχισε να κτυπά τον 60χρονο οδηγό με τα χέρια του, έως ότου τον πέταξε έξω από το όχημα. Ακολούθως μπήκε στην θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 60χρονος μετέβη μόνος πια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, από την οποία κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών. Όσον αφορά στον 43χρονο δράστη, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο κέντρο του Βόλου κατά τις βραδινές ώρες και με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 380 για ληστεία. Κοντά στο σημείο εντοπίστηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του παθόντα, το οποίο αφού κατασχέθηκε, εν συνεχεία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.