Τραγωδία στο Παγκράτι: Πώς έγινε η μοιραία πτώση της μητέρας από το μπαλκόνι

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πώς έγινε η μοιραία πτώση της μητέρας από το μπαλκόνι

Ετοιμαζόταν για διακοπές μαζί με την οικογένειά της

Θλίψη προκαλεί ο χαμός της άτυχης γυναίκας μετά από πτώση από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στο Παγκράτι.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα δύο παιδιών, 5 μηνών και 2 ετών, έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της σε μια προσπάθεια να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού της.

Τραγικές είναι οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε η πτώση της άτυχης γυναίκας η οποία όπως όλα δείχνουν ετοιμαζόταν για διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

 

Πιο αναλυτικά η 36χρονη θα ταξίδευε για τη Νάξο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, και με μία θεία της, όπου θα συναντούσαν τον σύζυγό της. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της και τότε διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει μία τσάντα απαραίτητη για το ταξίδι. Επέστρεψε στο διαμέρισμα, στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας αλλά για άγνωστο λόγο δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Επειδή όμως βιαζόταν λόγω του ταξιδιού χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα προκειμένου να περάσει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν.

Πέρασε με επιτυχία όμως δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε την μπαλκονόπορτα και τότε επιχείρησε να επιστρέψει στο διπλανό μπαλκόνι για να αναζητήσει άλλο τρόπο να ανοίξει το σπίτι της. Τότε, με τις παντόφλες που φορούσε στα πόδια της γλίστρησε και έπεσε στο κενό από ύψος τουλάχιστον 15 μέτρων. Η γειτόνισσα, που τόση ώρα παρακολουθούσε της 36χρονη, σε κατάσταση σοκ κάλεσε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Μετά από λίγο όταν το ΕΚΑΒ έφτασε για να παραλάβει την άτυχη μητέρα, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.