Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Ξεσπούν η χήρα και η μητέρα του θύματος – Φόβοι για βεντέτα

Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Ξεσπούν η χήρα και η μητέρα του θύματος – Φόβοι για βεντέτα

Οι συγγενείς του δολοφονημένου 22χρονου αποδίδουν το έγκλημα σε μια παλιά παρεξήγηση - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Μία παρεξήγηση του παρελθόντος οδήγησε στο φονικό στο χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι συγγενείς του θύματος, διαψεύδοντας τα περί κτηματικών διαφορών.

Η σύζυγος του 22χρονου ξέσπασε μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Ήταν τόσο καλός. Λεφτά να μην είχε κάποιος, πήγαινε και του έδινε, ακόμα κι αν ο δικός μου δεν είχε. Και σε αυτούς είχε δώσει. Χειρουργείο έκανε ο φονιάς και τον βοήθησε. Αυτό είναι το ευχαριστώ; Που τον έβαλε στο χώμα;» είπε η σύζυγος του θύματος της στυγερής δολοφονίας.

Η διαμάχη μεταξύ των δύο οικογενειών φαίνεται πως είχε ενταθεί μετά την Πρωτοχρονιά. Όπως λέει η σύζυγος του θύματος, στις αρχές Μαΐου είχε δεχθεί επίθεση στο σπίτι της. «Ήρθε ο αδελφός του φονιά με ένα πυροβόλο κι εγώ ήμουν στο μπαλκόνι έγκυος κι έριξε μια ριπή. Κάναμε μήνυση όλα έγιναν σωστά και μου λέει ο φονιάς στην Αστυνομία: "Στέλλα είδες εσύ όπλο;". Κι αμέ; Έπρεπε να με ξαπλώσει για να το παραδεχτεί;» ανέφερε η σύζυγος του 22χρονου.

Οι συγγενείς του 22χρονου υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχουν κτηματικές ή οικονομικές διαφορές και όλα ξεκίνησαν από μία παρεξήγηση. «Επειδή είχε γίνει μια παρεξήγηση με τα ξαδέλφια τους, είχε πάει ο αδελφός του φονιά στο καφενείο κι ήταν ο άντρας μου και του λέει "έβγα έξω" και λέει ο δικός μου "δικός σου είναι ο χώρος;". Κι είχαμε δικαστήρια γι’ αυτά τα πράγματα» περιέγραψε στο ΑΝΤ1 η σύζυγος του θύματος.

Η οικογένεια του θύματος είναι εξοργισμένη. Εκτοξεύουν απειλές και απαιτούν από τους συγγενείς του 44χρονου να φύγουν από το Αργουλιό. «Να φύγουν από εδώ, γιατί θα έχουμε κι άλλα. Πριν από 9 χρόνια είχαν πυροβολήσει τον μεγάλο μου γιο, αλλά την γλίτωσε και τώρα με τρεις σφαίρες τον στείλανε στον τάφο», λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα του αδικοχαμένου 22χρονου.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο μεταξύ των δύο οικογενειών.