Δολοφονία στο Μυλοπόταμο: Απαρηγόρητος ο αδερφός του θύματος – «Σήμερα τελειώνουν τα πάντα»

Δολοφονία στο Μυλοπόταμο: Απαρηγόρητος ο αδερφός του θύματος – «Σήμερα τελειώνουν τα πάντα»

«Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά…», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χαριτάκης

Ο πόνος είναι μεγάλος και ο Μιχάλης Χαριτάκης είναι απαρηγόρητος και λυγίζει. Η δολοφονία του 22χρονου αδελφού του στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό του. Ο νεαρός πατέρας κηδεύτηκε σήμερα και αφήνει πίσω του ένα βρέφος μόλις 40 ημερών.

«Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά…», δήλωσε ο αδερφός του 22χρονου και ξέσπασε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής Live News του Mega. Mιλά για μια έχθρα που κρατάει χρόνια πολλά και ο πόνος τον κάνει να λέει πράγματα σκληρά, που ίσως, δεν τα εννοεί.

«10 χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…». Η οικογένεια του 22χρονου, προσπαθεί να βρει τον λόγο που ο 44χρονος σήκωσε το όπλο του και με τέσσερις σφαίρες, δολοφόνησε εν ψυχρώ τον πατέρα ενός βρέφους 30 ημερών.

«Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο… Δεν μπορώ να καταλάβω… Προσπαθώ… Δεν μπορώ να καταλάβω…».

Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια του πατέρα, του αδελφού και της αδελφής του 22χρονου. Ο Κωστής ξεψύχησε στα χέρια του Μιχάλη. Εκείνος φέρνει στο μυαλό του ξανά και ξανά την εικόνα αυτή και αναρωτιέται αν θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι για να μην είχε συμβεί ποτέ αυτό το κακό.

Όπως λέει ο χαροκαμένος αδελφός, από τα 10 σπίτια του χωριού, το φονικό αυτό έκλεισε τα 5… Όλα άλλαξαν τη στιγμή που ο 44χρονος πάτησε τη σκανδάλη.

«Δεν ξαναξημερώνει καλημέρα για μένα… Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα;… Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα», δήλωσε.

Το Αργουλιό, το χωριό στον Μυλοπόταμο που έγινε το φονικό, συνεχίζει να βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό, με ισχυρές δυνάμεις να έχουν εγκατασταθεί έξω από τα σπίτια του θύματος και δράστη, τα οποία μάλιστα, βρίσκονται μια ανάσα το ένα από το άλλο.