Φονικό στο Μυλοπόταμο: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Φονικό στο Μυλοπόταμο: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Βαφτίστηκε ο νεογέννητος γιος του

Το τελευταίο αντίο στον 22χρονο που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες 44χρονου συγχωριανού του, θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι.

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τον Αργουλιό Μυλοποτάμου, εκεί που την Κυριακή ο 44χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές και σκότωσε τον 22χρονο.

Η σορός του 22χρονου θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας από τη 1 το μεσημέρι, ενώ στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής, θα γίνει η κηδεία του.

Χθες μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού βαφτίστηκε ο νεογέννητος γιος του 22χρονου, όπως επιβάλει το έθιμο.

Όπως έγραψε το Creta, ο 22χρονος είχε γίνει πατέρας πριν από περίπου έναν μήνα.

Ο 44χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο 22χρονος ήταν προκλητικός.

Ενώ εκείνος θρηνούσε για τον πατέρα του, ο 22χρονος έπινε και γλεντούσε κάνοντας του μάλιστα παρατήρηση. Με τη σχηματισθείσα δικογραφία ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου προκειμένου να του ασκηθούν ποινικές διώξεις και για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Το κλίμα στην τοπική κοινωνία του Μυλοπόταμου είναι αρκετά βαρύ, ενώ υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση καθώς λόγω του παρελθόντος μεταξύ των δύο οικογενειών υπάρχει ο φόβος της αντεκδίκησης. Το γεγονός ότι ο δράστης παραδόθηκε εκτονώνει κάπως την κατάσταση, ωστόσο οι αρχές είναι σε ετοιμότητα ειδικά σήμερα που είναι η κηδεία του 22χρονου.