Γιώργος Τράγκας: Στα 140 εκατ. ευρώ, πλέον, η περιουσία του – Διαμέρισμα στο Μανχάταν με γείτονες την οικογένεια Gucci

Γιώργος Τράγκας: Στα 140 εκατ. ευρώ, πλέον, η περιουσία του – Διαμέρισμα στο Μανχάταν με γείτονες την οικογένεια Gucci

Κόβουν την ανάσα τα εντυπωσιακά 17 ακίνητα σε όλο τον κόσμο, αλλά και οι γεμάτες θυρίδες του από ράβδους χρυσού του αποθανόντα δημοσιογράφου

Κάθε μέρα που περνάει αυξάνονται οι αποκαλύψεις για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου. Πλέον οι εκτιμήσεις είναι ότι αγγίζει τα 140 εκατ. ευρώ, δηλαδή ξεπερνάει κατά πολύ τον αρχικό υπολογισμό των 100 εκατ. ευρώ.

Με 17 ακίνητα σε 8 από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου, όπως Νίκαια, Μονακό, Λας Βέγκας, Παρίσι, Μαχνάταν και φυσικά σε Μύκονο και κάτω από την Ακρόπολη. Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» στον ΣΚΑΪ, μόνο αυτά τα διαμερίσματα κοστολογούνται άνω των 100 εκατ. ευρώ...

Μάλιστα, η αρχή για την διερεύνηση του «μαύρου χρήματος» δέσμευσε την περιουσία του εκλιπόντα εκδότη μένα πόρισμα-φωτιά, άνω των 50 σελίδων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το διαμέρισμα σε ουρανοξύστη στο Μανχάταν είναι στο ίδιο κτίριο με εκείνο της οικογένειας του διάσημου σχεδιαστή Gucci.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται και τα πολύτιμα αντικείμενα που έχει φυλάξει σε θυρίδες, εκ των οποίων φέρεται στο Μονακό να έχει τοποθετήσει 10 ράβδους χρυσού, που αξίζουν κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διστάσεις και δεν είναι τυχεία ότι ο γιος του Φρέντι ανρήθηκε την κληρονομιά, ενώ η περιουσία της χήρας του, Μαρίας Καρρά, έχει δεσμευτεί.

Επίσης μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το πόθεν έσχες που κατέθετε ο Τράγκας, καθώς φέρεται να μην είχε δηλώσει αυτά τα ακίνητα στο εξωτερικό. Σύμφωνα μέλισυα με όσα μεταδόθηκαν στην ίδια εκπομπή, πιθανόν η αξία της περιουσίας του να ξεπεράσει ακόμα και τα 140 εκατ. ευρώ και αποτελεί απορία όλου του κόσμου πώς γίνεται να δικαιολογηθεί η απόκτησή της.