Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δεν βρέθηκε κεταμίνη στη Μαλένα και στην Ίριδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δεν βρέθηκε κεταμίνη στη Μαλένα και στην Ίριδα

Αναμένεται σύντομα το πόρισμα των ιατροδικαστών

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στις νέες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στα τοξικολογικά εργαστήρια δεν βρέθηκε κεταμίνη στη Μαλένα και την Ίριδα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» την Τετάρτη (8/6) εστιάζοντας στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο ΑΠΘ και αφορούν στη Μαλένα και την Ίριδα στο αίμα των δύο κοριτσιών δεν βρέθηκε καμία ύποπτη φαρμακευτική ουσία.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το πολύ στις αρχές της επόμενης αναμένεται το πόρισμα των Καλογριά-Καρακούκη για τον θάνατο των κοριτσιών. Η αιτία θανάτου θα είναι ξεκάθαρη και το αποτέλεσμα θα ρίξει φως στην υπόθεση που παραμένει θολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία που δοθεί από τους ιατροδικαστές δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστικά διφορούμενη καθώς θα είναι οριστική η απάντηση

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης είχε καταθέσει το πόρισμά του στην 18η Ανακρίτρια. Η ανακρίτρια έρχεται τώρα με συμπληρωματικό υπόμνημα και του ζητεί επεξήγηση αλλά και να αποτυπώσει έναν ισχυρισμό αν από τις τρίχες που θα εξεταστούν σε περίπτωση εκταφής της Τζωρτζίνας μπορεί να έχει διαφοροποίηση το πόρισμα θανάτου της.