Γυναικοκτονία στη Δράμα: Η αίτηση διαζυγίου και οι φόβοι της 54χρονης ότι ο σύζυγός της θα τη σκότωνε

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Η αίτηση διαζυγίου και οι φόβοι της 54χρονης ότι ο σύζυγός της θα τη σκότωνε

Η κόρη βρήκε νεκρούς και τους δύο γονείς της

Μπροστά σε μια εικόνα που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της βρέθηκε η κόρη του νεκρού ζευγαριού στη Δράμα: η μητέρα της ήταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σαλόνι του σπιτιού και στο υπνοδωμάτιο ήταν νεκρός ο πατέρας της. Ο 64χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την εν διαστάσει 54χρονη σύζυγό του στην Προσοτσάνη και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά. Η μία κόρη τηλεφωνούσε στη μητέρα της καθώς εκείνη κρατούσε τα εγγόνια της, όμως δεν απαντούσε και ανησύχησε. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι εκείνη θα ήταν νεκρή από τα χέρια του πατέρα της. Στο σπίτι βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο 64χρονος κατείχε νόμιμα.

 

Η 59χρονη είχε εκκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο και είχε εκφράσει την πρόθεση της να φύγει από το σπίτι, κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε τον άνδρα της, γνωστό εστιάτορα της περιοχής.

Φοβόταν ότι θα τη σκότωνε

Φίλη του θύματος είπε χθες (7/6) στον Alpha ότι το θύμα είχε εξομολογηθεί το φόβο της ότι μπορεί ο σύζυγός της να τη σκοτώσει, επειδή, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ήθελε διαζύγιο. «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι» φέρεται να είχε πει η 59χρονη στη φίλη της.

«Κάποιοι άνθρωποι που μένουν πιο κοντά μου είπαν ότι άκουσαν πυροβολισμό. Άλλοι λένε ότι τον άκουσαν στις 22:30, άλλοι λένε στις 23:00 αλλά μέχρι εκεί» λέει στην εκπομπή «Tlive» μία γειτόνισσα.

«Εγώ τους έβλεπα όποτε πήγαινα στο μαγαζί, μια χαρά ήταν» λέει συγγενής του 64χρονου. «Αρνάκι ήταν, όχι νευρικός. Ήταν ψυχούλα, πολύ καλό παιδί. Και η γυναίκα του, αλλά αυτός ήταν αγαθούλης, πολύ καλό παιδί. Τακτοποιημένα τα παιδιά του και ο ίδιος, ούτε οικονομικά προβλήματα είχαν. Και τις βόλτες τους έκαναν και τις διακοπές τους είχαν, ήταν πολύ καλά. Τώρα τι έγινε… πέσαμε από τα σύννεφα, δεν το πιστεύαμε» αναφέρει συγγενής του 64χρονου.

«Εμείς καλά τους βλέπαμε, τώρα τι γινόταν μέσα στο σπίτι δεν ξέρουμε. Δεν ήταν και η γυναίκα που θα πήγαινε ας πούμε στη γειτονιά να πιει καφέ, όπως το κάνουμε στα χωριά. Τώρα ακούστηκε ότι θα χώριζαν» αναφέρει γειτόνισσα του ζευγαριού.