Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στόχος του να δώσει Πανελλήνιες για να μπει στη Νομική Σχολή

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στόχος του να δώσει Πανελλήνιες για να μπει στη Νομική Σχολή

Ο δολοφόνος της γυναίκας του, Καρολάιν, είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις την πρώτη ημέρα μετά την μεταφορά του στις φυλακές Μαλανδρίνου

Σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχει τεθεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από χθες που μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου. Αυτό προβλέπεται από  το πρωτόκολλο των φυλακών. Έτσι ο δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, είναι απομονωμένος στο κελί όπου θα εκτίσει το υπόλοιπο της ισόβιας ποινής, μετά το έγκλημα που διέπραξε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Κατά την πρώτη μέρα του στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωστοποίησε στη Διεύθυνση των φυλακών τα δυο αιτήματα του. Σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, το ένα είναι πως επιθυμεί να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, κάτι που όμως βρίσκεται υπό επεξεργασία, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρισκόταν μέχρι χθες, του είχε αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα, όταν τον έπιασαν με κινητό τηλέφωνο στο κελί του.

Μέχρι να βγει η απόφαση για την πειθαρχική ποινή, η Διεύθυνση των φυλακών δεν μπορεί να του απαντήσει στο αίτημά του.

Θέλει να δώσει Πανελλήνιες για να μπει στη Νομική 

Το δεύτερο αίτημα του δολοφόνου της Καρολάιν είναι πως επιθυμεί την επόμενη χρονιά να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις ώστε να εισαχθεί στη Νομική Σχολή. Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κάνει… πρόβα καθώς είχε αναλάβει το ρόλο συνηγόρου και έκανε ερωτήσεις στους μάρτυρες.

Όσο την επίθεση που καταγγέλλεται ότι δέχθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αυτή έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού πριν από οκτώ μήνες και όχι τις φυλακές Μαλανδρίνου.

Αυτό το περιστατικό αφορούν απειλές που δέχθηκε όταν Γεωργιανός κρατούμενος τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει, αλλά δεν έγινε πράξη, καθώς οι φύλακες τον προστάτευαν περισσότερο μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη του.