Αυτοκτονία γυμναστή: Η γυναίκα «αράχνη» έδωσε στη δημοσιότητα ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα

Αυτοκτονία γυμναστή: Η γυναίκα «αράχνη» έδωσε στη δημοσιότητα ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις από πρόσωπα «κλειδιά»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη. Το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές.

Στο «μικροσκόπιο» έχει μπει το email που έστειλε ο γυμναστής σε 24 παραλήπτες και περιέγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Κι ενώ ο αυτόχειρας λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή άφηνε αιχμές για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται επιχειρηματίες και φωτογράφιζε συγκεκριμένη γυναίκα ως υπαίτια της οικονομικής του κατάρρευσης, από την πλευρά της, η 50χρονη γυναίκα περνάει στην αντεπίθεση και φέρνει στο φως ένα νέο σημείωμα που της είχε δώσει το Σεπτέμβριο του 2021 ο γυμναστής.

Σε αυτό φαίνεται ο 50χρονος να της ζητάει συγγνώμη, ενώ θεωρεί υπαίτια για την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση τα φάρμακα που λάμβανε.

«Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο στην αυτοκτονία αυτή. Ο λόγος που αυτοκτόνησε είναι η ασταθής ψυχολογική του κατάσταση. Από την ένταση και το πλήθος των μηνυμάτων που απέστειλε, καταδεικνύεται ότι υπήρχε μια εμμονή με το πρόσωπο αυτό» δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του MEGA ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του γυμναστή, Κώστας Κόλτσης.

Να σημειωθεί πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι καταθέσεις από πρόσωπα «κλειδιά».