Βόλος: Τον κατήγγειλε για κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους επειδή μιλούσε με άλλες στο Facebook

Βόλος: Τον κατήγγειλε για κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους επειδή μιλούσε με άλλες στο Facebook

Επιστρέφουν στην οικογενειακή τους στέγη δύο κορίτσια 15 και 12 χρονών, που από τη Μ. Πέμπτη φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Επιστρέφουν στην οικογενειακή τους στέγη δύο κορίτσια 15 και 12 χρονών, που από τη Μ. Πέμπτη φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, καθώς η υπόθεση των απειλών που δεχόταν από τον πατέρα τους πήρε άλλη τροπή και αποδείχτηκε ότι η καταγγελία έγινε από ζήλεια της γυναίκας επειδή ο άνδρας της μιλούσε με άλλες γυναίκες στο Facebook και στο πλαίσιο μη ομαλής συμβίωσης του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα χθες η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, ανακάλεσε τη διάταξη με την οποία τα δύο ανήλικα κορίτσια φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να επιστρέψουν στην οικογενειακή τους στέγη.

Σύμφωνα με το magnesianews, όπως προέκυψε από την έκθεση των κοινωνικών υπηρεσιών, η γυναίκα και μητέρα των παιδιών ζήλευε που ο σύζυγός της μιλούσε άλλες γυναίκες στο Facebook και ψευδώς είχε καταθέσει αρχικά ότι την χτυπούσε.

Αρχική η γυναίκα πήγε στο Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και οι δύο κόρες της φιλοξενούνταν από τη Μ. Πέμπτη στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Με την ολοκλήρωση της κοινωνικής έρευνας, κλήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στο γραφείο της εισαγγελέα Ανηλίκων, όπου υπήρξε κοινή ομολογία ότι υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, αλλά ο πατέρας ποτέ δεν κακοποίησε τη γυναίκα και τα παιδιά.

Η γυναίκα φαίνεται ότι ήθελε να πάει με τα παιδιά της στη Γερμανία, όπου ζει η αδελφή της, με αποτέλεσμα η ίδια και η μεγάλη της κόρη να τα «φουσκώσουν» για να φύγουν από τον πατέρα τους.

Όταν όμως είδαν ότι η γυναίκα κατέληξε στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και τα παιδιά στο Ορφανοτροφείο, ξεκαθαρίστηκε η πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι να επιστρέψουν γυναίκα και παιδιά κοντά στον σύζυγο και πατέρα τους.