Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Λέξη προς λέξη το ιδιόχειρο σημείωμα που έγραψε πριν πεθάνει

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Λέξη προς λέξη το ιδιόχειρο σημείωμα που έγραψε πριν πεθάνει

«Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για την ψυχή μου»

Πολύ στενάχωρη είναι η υπόθεση με την αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, αλλά και όσα ακολουθούν Στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το ιδιόχειρο σημείωμα του 50χρονου και αίσθηση προκαλούν τόσο ο χρόνος που το έγραψε, όσο και ότι δεν συσχετίζει την απώλεια χρημάτων με την πράξη του.

Το ιδιόχειρο σημείωμα ήταν με κεφαλαία γράμματα και έγραφε σύμφωνα με την εκπομπή T-live στον Alpha: «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου».

Το χειρόγραφο σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, φαίνεται ότι είχε συνταχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ αίσθηση προκαλεί πως τότε ο αυτόχειρας δεν είχε γράψει κανέναν ως υπαίτιο. Για απειλές σχετικά με τη ζωή της κάνει λόγο η γυναίκα, την οποία κατονόμασε ο γυμναστής  με ανάρτησή του λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή, ως υπεύθυνη για την απόφασή του.

Η υπόθεση με την αυτοκτονία έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ, και είναι ακόμα πιο παράξενο ότι ο 50χρονο γυμναστής είχε γράψει μήνυμα του με κεφαλαία γράμματα και σε ένα χαρτί που ήταν τυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του.