Κως: Πέταξε πέτρα στην έδρα του δικαστηρίου στο άκουσμα της σε βάρος του απόφασης

Κως: Πέταξε πέτρα στην έδρα του δικαστηρίου στο άκουσμα της σε βάρος του απόφασης

Τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο ο γραμματέας του δικαστηρίου - Εξαφανίσθηκε ο 52χρονος δράστης

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό στα δικαστικά χρονικά σημειώθηκε σε δικαστική αίθουσα στην Κω την ώρα εκδίκασης υπόθεσης αντιδικίας μεταξύ δυο συζύγων.

Με το άκουσμα της εις βάρος του απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω, ένας 52χρονος ημεδαπός πέταξε στην έδρα μια πέτρα, που τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο τον γραμματέα, ενώ ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει. Η υπόθεση αφορούσε παραβίαση δικαστικής απόφασης αναφορικά με την επιμέλεια του παιδιού του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει ο περιφερειακός σταθμός Νοτίου Αιγαίου της ΕΡΤ, ο 52χρονος είχε υποβάλλει δεκάδες μηνύσεις το προηγούμενο διάστημα σε βάρος της πρώην συζύγου του, η οποία οδηγήθηκε σε δίκη για παραβίαση των προβλεπόμενων όρων επικοινωνίας με το ανήλικο παιδί τους. Η αθώωση όμως της κατηγορουμένης προκάλεσε την πρωτόγνωρη και επικίνδυνη αντίδραση του μηνυτή.

Το περιστατικό προκάλεσε και την αντίδραση των δικηγόρων, που απείχαν από τις σημερινές δικάσιμες, ζητώντας αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ ο δράστης αναζητείται από την Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.