Κέρκυρα: Μεθυσμένος Βρετανός ούρησε πάνω στον αδελφό του μέσα στο αεροπλάνο

Κέρκυρα: Μεθυσμένος Βρετανός ούρησε πάνω στον αδελφό του μέσα στο αεροπλάνο

Αστυνομικοί έβγαλαν σηκωτό και με κατεβασμένο το παντελόνι τον άνδρα που ήταν στην πτήση Λονδίνο-Κρήτη

Νέο ευτράπελο με μεθυσμένο Βρετανό τουρίστα σε πτήση από το Λονδίνο προς τη χώρα μας σημειώθηκε στην Κέρκυρα, όπου αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο ο πιλότος της Jet2, που είχε προορισμό την Κρήτη.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun, εκεί Έλληνες αστυνομικοί μπήκαν στο αεροπλάνο και έβγαλαν κυριολεκτικά σηκωτό και με κατεβασμένη την βερμούδα του τον μεθυσμένο και σε έξαλλη κατάσταση Βρετανό, ο οποίος σύμφωνα με τις αναφορές, κατά την διάρκεια της πτήσης «ούρησε πάνω στον αδερφό του» και συμμετείχε σε «καυγά με γρονθοκοπήματα». Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, ο Άλφι Σπρίνγκθορπ και ο αδελφός του Κένεθ, καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 50.000 λιρών για το συγκεκριμένο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 3 Μαΐου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ένας εκ των δυο αδερφών επιχείρησε να πάει στην τουαλέτα, ωστόσο ήταν τόσο μεθυσμένος, που δεν μπορούσε καν να σηκωθεί. Έτσι, ούρησε πάνω στον αδελφό του, με συνέπεια να ξεσπάσει καυγάς μεταξύ τους. Μια γυναίκα με ένα μωρό που καθόταν σε μπροστινό κάθισμα, δέχτηκε ένα χτύπημα, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά. Ο πιλότος της Jet2 αναγκάστηκε να εκτρέψει την πτήση στην Κέρκυρα, για να αποβιβαστούν τα δυο αδέλφια από το αεροσκάφος, ενώ ο ένας εκ των δυο συνελήφθη, καθώς αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.

Ένας επιβάτης δήλωσε, ότι το προσωπικό βρήκε δύο άδεια μπουκάλια βότκας κάτω από τα καθίσματα των αδερφών. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα το ταξίδι περισσότερων των 200 επιβατών να καθυστερήσει πάνω από τρεις ώρες και 45 λεπτά.