Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Είχε αποπειραθεί ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Είχε αποπειραθεί ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του

Ήξερε τη γυναίκα που τον εξαπάτησε από παιδί

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, μετά και το σημείωμα που άφησε για κύκλωμα που εκμεταλλεύονταν ανήλικα κορίτσια και εκβίαζε επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο 50χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Πριν 15 μέρες εξέφρασε αυτή την επιθυμία και αμέσως οι φίλοι του πήραν τις Αρχές, που ήρθαν σε επαφή μαζί του και εκείνος τους καθησύχασε ότι δεν χρειαζόταν κάτι. Τη Δευτέρα πριν αυτοκτονήσει είπε το ίδιο σε φίλο του και πάλι κλήθηκαν οι Αρχές. Μάλιστα κάλεσαν και την πρώην σύζυγό του από τις Φιλιππίνες, που επιβεβαίωσε όσα είχαν συμβεί, τα οικονομικά του προβλήματα και τη γυναίκα που καταγγέλλει.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται στα όσα έγραψε στο σημείωμά του. Τη γυναίκα-αράχνη που τον εξαπάτησε, αρπάζοντας 50.000 ευρώ, την ήξερε από τα παιδικά του χρόνια και είχε σχέση μαζί της για 8 μήνες.

«Πούλησε το αυτοκίνητο του και είχε στην κατοχή του 90.000 ευρώ. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε το πώς μπορούμε να τα επενδύσουμε μέσω binance. Είναι μία εφαρμογή, τραπεζική εφαρμογή με κρυπτονομίσματα και μέσα σε 5 μήνες τα 90.000 ευρώ φτάσανε στα 400.000 ευρώ», δήλωσε φίλος του 50χρονου στο MEGA. «Αυτά μου τα διηγείται όλα ο φίλος μου, “εγώ για να την κάνω να με εμπιστευτεί, της έδωσα τους κωδικούς, αυτή τράβηξε το ποσό των 50.000 ευρώ μέσα, σιγά σιγά μέχρι που κατάφερε και πήρε όλο το ποσό από μέσα 400.000 ευρώ και εξαφανίστηκε τελείως”».

Το κύκλωμα εκβιαστών

Ο 50χρονος στο σημείωμα κάνει λόγο για κύκλωμα που εκμεταλλεύονταν ανήλικα κορίτσια και προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών.

«Αυτό έκανε και αυτή… Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία τους έπαιρνε από αεροδρόμια τους έφερνε βίζιτες έκανε τα γλυκά μάτια και κάποιες φορές να ήθελαν ναρκωτικά καλά στημένο κόλπο όπως η ίδια αποκαλούσε», ανέφερε στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

Σύμφωνα με το Mega η γυναίκα που ερωτεύτηκε και τον εξαπάτησε ήταν η μητέρα της φίλης της Γεωργίας Μπίκα, με την οποία είχαν πάει μαζί στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 50χρονος είχε συμβουλέψει τα κορίτσια να μην πάνε στο συγκεκριμένο πάρτι εξαιτίας του κυκλώματος.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά από εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε για τον θάνατο του 50χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία.