Θεσσαλονίκη – Αυτοκτονία 50χρονου γυμναστή: Είχε εξαπατηθεί από γυναίκα με την οποία είχε σχέση

Θεσσαλονίκη – Αυτοκτονία 50χρονου γυμναστή: Είχε εξαπατηθεί από γυναίκα με την οποία είχε σχέση

Καταγγελία για κυκλώματα μαστροπείας, με συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών

Νέα τροπή φαίνεται ότι λαμβάνει η υπόθεση της αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο γυμναστήριό του στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με το Mega ο άνδρας, με μέιλ που είχε στείλει σε γνωστούς του αναφερόταν σε μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση και όπως υποστήριζε τον είχε εξαπατήσει, αρπάζοντάς του 500.000 ευρώ. Μετά εξαφανίστηκε. Άνθρωποι που τους γνωρίζουν φαίνεται ότι έχουν καταλάβει σε ποια γυναίκα αναφέρεται.

Ο 50χρονος καταγγέλλει επίσης κυκλώματα εκβιασμών και μαστροπείας, με συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών και της γυναίκας που τον εκβίαζε.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου του μηνύματος που έστειλε ο 50χρονος γυμναστής, δόθηκε εντολή από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να εξετάσουν τώρα λεπτομερώς το μήνυμα που έστειλε το θύμα, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν και άλλες υποθέσεις που υπάρχει πιθανότητα να συνδέονται με την συγκεκριμένη αυτοχειρία.