Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζει την κατάθεση της η δεύτερη γυναίκα που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζει την κατάθεση της η δεύτερη γυναίκα που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού

Οι συνήγοροι υπεράσπισης αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της

Απαντήσεις στις ερωτήσεις της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχίσει να δίνει σήμερα η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού τον προφυλακισμένο ηθοποιό, το 2010.

Η νεαρή γυναίκα στην προηγούμενη συνεδρίαση, που διεξάγεται στο φως της δημοσιότητας καθώς είναι η μόνη που επέλεξε να μην καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών, δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης οι οποίοι αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της εστιάζοντας στο γεγονός ότι προχώρησε στην καταγγελία της με καθυστέρηση 11 ετών.

Η διαδικασία διεξήχθη σε κλίμα έντασης με το δικαστήριο, μάλιστα, να διακόπτει την συνεδρίαση του για να πέσουν οι τόνοι.

Η καταγγέλλουσα κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο μια γυναίκα που έλεγε ότι βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και το θυμόταν όταν της το υπενθύμιζε κάποιος φίλος. «Δε θα σας απαντήσω» είπε η μάρτυρας και συμπλήρωσε, λίγο αργότερα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις: «Εγώ προσωπικά δε θα ξεχνούσα».

Η μάρτυρας εξήγησε πως αν και αφορμή για να καταγγείλει τον κατηγορούμενο ηθοποιό στάθηκε η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου η ίδια είχε μιλήσει στα χρόνια που προηγήθηκαν σε φίλους αλλά και στο σύζυγο της. «Στο σύζυγο μου με όνομα, σε φίλους σε κάποιους είχα πει και όνομα και σε άλλους μόνο το περιστατικό. Σε κάποιους από εκείνους που το ανέφερα δεν έπεσαν από τα σύννεφα. Μου πρόσθεσαν και αλλά περιστατικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μ. Δημητρακόπουλος: Πως δεν το είπε κανείς πουθενά;

Μάρτυρας: Τα άτομα αυτά δεν το έκαναν αυτό ποτέ.

Μ. Δημητρακόπουλος: Όλοι μετά τη Μπεκατώρου ε;

Μάρτυρας: Για μένα η Παπαχαραλάμπους, η Δροσάκη και η Αναστασοπούλου ήταν…

Μ. Δημητρακόπουλος: Μιλήσατε με αυτές;

Μάρτυρας: Όχι, δεν τις γνώριζα.

Μ. Δημητρακόπουλος: Απλώς πληροφορηθήκατε τις καταγγελίες; Τον κατήγγειλαν για βιασμό;

Μάρτυρας: Όχι. Αλλά τον κατήγγειλαν για παραβατική, κακοποιητική, σεξουαλική συμπεριφορά και εκδικητική.