Δίκη Λιγνάδη: Αποβλήθηκε συνήγορος πολιτικής αγωγής γιατί παραμένει άφαντος ο πελάτης του

Δίκη Λιγνάδη: Αποβλήθηκε συνήγορος πολιτικής αγωγής γιατί παραμένει άφαντος ο πελάτης του

Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ένας νεαρός που καταγγέλλει τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη για βιασμό

Η απουσία ενός από τους άνδρες που έχουν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό από την δικαστική αίθουσα παρά το γεγονός ότι έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του οδήγησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να μην κάνει δεκτή την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Ο νεαρός άνδρας, παραμένει άφαντος και δεν έχει επιβεβαιώσει το e-mail με το οποίο ορίζει τον Γιάννη Βλάχο ως δικηγόρο του με αποτέλεσμα οι δικαστές, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, να αποβάλλουν τον συνήγορο που τον εκπροσωπούσε από την διαδικασία.

«Δεν θα είχε τεθεί ζήτημα αν το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν παρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός για το θέμα που προέκυψε με την απουσία του καταγγέλλοντα.

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, συνεχίστηκε η εξέταση του άλλου νεαρού άνδρα που καταγγέλλει τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη ότι τον βίασε ενώ ήταν ανήλικος. Ο μάρτυρας εξέφρασε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος ήθελε να επιβληθεί ως κυρίαρχος πάνω του. «Ο τρόπος που μου επιβαλλόταν και τις δύο φορές, έδειχνε ότι επιβεβαιωνόταν. Έκανε το δικό του κομμάτι, ευχαρίστησε τον εαυτό του, όχι εμένα. Το έκανε πάνω μου και έφυγε» είπε σημειώνοντας πως δεν υπήρξε αντάλλαγμα.

«Ο άνθρωπος αυτός στην αρχή ήταν ευγενικός απέναντί μου. Δεν φαινόταν να θέλει ανταλλάγματα. Άλλαξε μέσα σ' αυτό το διάστημα. Μετά από αυτό η αίσθηση ήταν ότι κυριαρχούσε πάνω μου…» τόνισε και επανέλαβε ότι ένιωθε έντονα το αίσθημα της ενοχής. «Μονίμως η αίσθηση που είχα ήταν ότι εγώ το προκάλεσα» κατέθεσε και αναφέρθηκε στις «πολλές φορές κακοποίησης» που έχει βιώσει στη ζωή του.