Εξαφάνιση Θύμιου στον Πύργο: «Ανήλικοι λειτουργούσαν σαν συμμορία για να τον εκδιώξουν»

Εξαφάνιση Θύμιου στον Πύργο: «Ανήλικοι λειτουργούσαν σαν συμμορία για να τον εκδιώξουν»

Πληροφορίες για εμφάνιση του 37χρονου στον Πειραιά

«Ανήλικοι στον Πύργο λειτουργούσαν σαν συμμορία για να εκδιώξουν τον Θύμιο» κατήγγειλε στην ΕΡΤ ο Γεράσιμος Κουρούκλης, πρόεδρος του Δ.Σ. της «Γραμμής Ζωής» και διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert, αποκαλύπτοντας τα νεότερα σχετικά με το θρίλερ της εξαφάνισής του.

«Ο Θύμιος εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου και μέχρι τις 12 Μαΐου δεν είχε γίνει καμία ενεργοποίηση κανενός. Από τότε και μετά υπήρξε το όψιμο ενδιαφέρον πολλών», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Κουρούκλης.

 

Σοβαρές μαρτυρίες

Παρά τις δημόσιες εκκλήσεις των συγγενών του για να μη φοβάται ο νεαρός που είχε πέσει θέμα εκφοβισμού από αγνώστους και να δώσει σημεία ζωής, οι τελευταίες μαρτυρίες αφήνουν μία χαραμάδα ελπίδας.

«Οι δύο μαρτυρίες είναι πολύ σοβαρές γιατί και οι δύο επαληθεύουν το σωματότυπό του, την ενδυματολογία και το χαρακτηριστικό της τραχειοστομίας με τη μηχανική υποστήριξη. Ο πρώτος μάρτυρας ήταν πολύ κοντά του» είπε ο κ. Κουρούκλης αναφέροντας ότι οι πληροφορίες αφορούν την εμφάνιση του 37χρονου Θύμιου Μπουγά στον Πειραιά.

«Το έγκλημα που έχει διαπραχθεί εναντίον του δε θα μείνει ατιμώρητο. Ήταν μια αγέλη ανηλίκων, οι οποίοι ενήργησαν σαν συμμορία με μοναδικό σκοπό να εκδιώξουν από τον τόπο τον Ευθύμη. Δεν το έκαναν μία φορά. Το έκαναν επανειλημμένα» δήλωσε ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην ΕΡΤ ο κ. Κουρούκλης, ο 37χρονος ο οποίος είχε υποστεί παραμόρφωση στο πρόσωπο μετά από τροχαίο ατύχημα, είχε ζητήσει την προστασία της ΕΛΑΣ καταγγέλοντας στο τοπικό τμήμα τρεις φορές τα περιστατικά παρενόχλησης και εκφοβισμού που είχε υποστεί.

«Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν πολύ άμεση όταν αυτά τα “καλόπαιδα”, αφού βιντεοσκόπησαν όλη τη δράση τους και την ανέβασαν στο Διαδίκτυο για να τον διαπομπεύσουν πήγαν στην αστυνομία και έκαναν καταγγελία. Ο Ευθύμης εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που κραδαίνει ένα αλυσοπρίονο, ένα τσεκούρι και τρομοκρατεί τους πολίτες του Πύργου», ανέφερε ο κ. Κουρούκλης καυτηρίαζοντας με αυτόν τον τρόπο τα δύο μέτρα και σταθμά με τα οποία χειρίστηκε η αστυνομία την υπόθεση.