Βόλος: Άφραγκος «κροίσος» αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα χωρίς να τα πληρώνει

Βόλος: Άφραγκος «κροίσος» αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα χωρίς να τα πληρώνει

Ο 34χρονος δήλωσε ότι επειδή είχε αναδουλειές και δεν κατάφερε να πληρώσει τα γραμμάτια

Ως πλούσιος ήθελε να παρουσιάζεται ένας 34χρονος στον Βόλο, ο οποίος κυκλοφορούσε με πολυτελή αυτοκίνητα, χωρίς να έχει πληρώσει στην αντιπροσωπεία ούτε ένα ευρώ, με αποτέλεσμα η τελευταία να στραφεί νομικά εναντίον του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 34χρονος είχε μεταβεί σε μεγάλη εταιρεία πώλησης πολυτελών οχημάτων στη Θεσσαλονίκη και είχε προβεί στην αγορά μιας Porsche Cayenne και μιας Mercedes A Class. Για την αγορά των δύο πανάκριβων οχημάτων ο 34χρονος είχε βάλει γραμμάτια στην εταιρεία και από τον Ιούνιο του 2018 τα κυκλοφορούσε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr. Ο ίδιος υποστήριξε, ότι χρειάστηκε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, για να καλύψει επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Δήλωσε μάλιστα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε ανώνυμη εταιρεία.

Επί οκτώ μήνες χρησιμοποιούσε τα δύο ακριβά αυτοκίνητα, χωρίς όμως να έχει καταβάλει ούτε ευρώ για τα γραμμάτια, που έβαλε στην εταιρεία. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις που δεχόταν από την εταιρεία, συνέχιζε να μην πληρώνει. Τον Φεβρουάριο του 2019 η εταιρεία αποφάσισε να ασκήσει πίεση μέσω νομικών διαδικασιών. Κινήθηκε εναντίον του 34χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για υπεξαίρεση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας αντικειμένων κατ’ εξακολούθηση.

Με αυτή την κατηγορία κάθισε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ο 34χρονος, ο οποίος υποστήριξε, ότι δεν πλήρωσε τα προβλεπόμενα γραμμάτια, επειδή είχε αναδουλειές και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα χρήματα. Μάλιστα, μετά τις διαδικασίες που κίνησε σε βάρος του η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, ο δράστης επέστρεψε τα αυτοκίνητα και κατέβαλε τόκους υπερημερίας.

Η εταιρεία δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου, ότι δεν έχει άλλη αξίωση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος κρίθηκε τελικώς αθώος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...