Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ

Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Κάκια Ιγερινού

Παρέμβαση στο «Πρωινό» έκανε σήμερα η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία δήλωσε πως ο σύζυγός της, Γιάννης Φέρτης, δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ, διαψεύδοντας έτσι την Κάκια Ιγερινού.

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

«Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την οικογένεια προφανώς και να πούμε ότι ισχύει αυτό που μας λέει η κυρία Μαρίνα Ψάλτη», είπε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού:

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού.

Σε σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού έγραψε:

«Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».