Ηλεκτρικός: Προβλήματα στα δρομολόγια από πτώσεις δέντρων – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Ηλεκτρικός: Προβλήματα στα δρομολόγια από πτώσεις δέντρων – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Ποια είναι η εικόνα στις πορθμειακές γραμμές

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν προβλήματα στη μετακίνηση των επιβατών με τον ηλεκτρικό.

Πριν από λίγο αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό. Τα δρομολόγια διεξάγονταν στο τμήμα Ταύρος – Κηφισιά, λόγω πτώσης δέντρων στο δίκτυο στο ύψος του Μοσχάτου και της Καλλιθέας.

Την ίδια ώρα, μικροπροβλήματα κυρίως σε ορισμένες πορθμειακές γραμμές, έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι, που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν τοπικά στα πελάγη τα 8, πρόσκαιρα στη θάλασσα Κυθήρων έως τα 9 μποφόρ.

Από το μεσημέρι και από τα βόρεια αναμένεται μικρή εξασθένηση. Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελέστηκε το πρωινό δρομολόγιο για Μαρμάρι, ύστερα από απόφαση του πλοιάρχου. Επίσης δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Φανερωμένη Σαλαμίνας-Πάχη Μεγάρων και Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Κλειστή είναι η γραμμή Ρίο-Αντίρριο.

Με πρακτικό και κατόπιν απόφασης του πλοιάρχου εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Λευκίμμης-Κέρκυρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σοβαρά προβλήματα τη νύχτα σε Μαρούσι, Ηλιούπολη, Περιστέρι και Μοσχάτο, με την Πυροσβεστική να παρεμβαίνει σε δεκάδες περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων, ενώ δέχτηκε 100 κλήσεις για πεσμένα δέντρα.

Στη Λεωφόρο Σταμάτας στην οδό 25ης Μαρτίου ακινητοποιήθηκαν πέντε οχήματα καθώς ανέβηκε η στάθμη των νερών και στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για να βγάλει τους οδηγούς από τα αυτοκίνητα.