Μπάμπης Αναγνωστόπουλoς: «Καταστράφηκα και ο ίδιος, την αγάπησα και συνεχίζω να την αγαπώ»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλoς: «Καταστράφηκα και ο ίδιος, την αγάπησα και συνεχίζω να την αγαπώ»

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, έκανε μια δήλωση, λίγες ώρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου.

«Από το δικαστήριο δεν περιμένω κάτι άλλο παρά την τιμωρία μου, γιατί αξίζω τιμωρία γι' αυτό που έκανα. Η λέξη συγχώρεση είναι πολύ μικρή, κατέστρεψα δυο οικογένειες, καταστράφηκα και ο ίδιος. Όσα είπα στην απολογία μου είναι αυτά που αισθάνομαι, για την γυναίκα που αγάπησα τόσο και συνεχίζω να αγαπώ, αλλά και αυτά που έζησα εκείνο το μοιραίο βράδυ, με την Καρολάιν. Τώρα σκέφτομαι μόνο τη Λυδία και θα ήθελα το καλύτερο για εκείνη. Ό,τι γίνεται, να γίνεται με γνώμονα μόνο την αγάπη από όλους προς αυτό το παιδί. Όσο για την πεθερά μου την Σουζάνα, πάντα την αγαπούσα και την θεωρούσα μέλος της οικογένειάς μου. Πραγματικά η λέξη "συγγνώμη" είναι τόσο λίγη για το κακό που της έκανα», ανέφερε ο συζυγοκτόνος στην δήλωσή του.

Η εισαγγελέας Ευγενία Σταθουλοπούλου, ήταν καταπέλτης στην εισήγησή της, ζήτησε την ενοχή του και τόνισε ότι δεν θα πρέπει να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.