Θρίλερ στην Πάτρα: Μεγαλώνει το «fan club» του Μάνου Δασκαλάκη στα social media

Θρίλερ στην Πάτρα: Μεγαλώνει το «fan club» του Μάνου Δασκαλάκη στα social media

Πολλές γυναίκες ανεβάζουν το βίντεο με το τραγούδι του και δηλώνουν θαυμάστριες του 30χρονου

Εντάξει μπορεί να μην θεωρείται ύποπτος για το θάνατο των τριών παιδιών του στην Πάτρα, όμως είναι έστω και έμμεσα συμμέτοχος στο θρίλερ που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δεδομένο ότι έχει πει ψέματα για τη σχέση με η γυναίκα του, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας και μάλιστα έλεγε ότι ήταν «υποδειγματική μητέρα». Αυτά, όμως δεν πτοούν κάποιες γυναίκες που δηλώνουν θαυμάστριές του και έχουν μεγαλώσει το «fan club» του 30χρονου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μια γυναίκα ανήρτησε στο Youtube βίντεο κάνοντας με πάθος lip syncing ένα από τα τραγούδια του, ούσα φανερά συγκινημένη, όπως τονίστηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Εξάλλου, ο Μάνος Δασκαλάκης πρόσφατα είχε κυκλοφόρησε ένα τραγούδι του, ενώ αρκετά ερωτηματικά είχε προκαλέσει και το κόστος του βίντεο κλιπ με φίλο του Δασκαλάκη να δηλώνει πως: «Το βίντεο κλιπ το γύρισαν ερασιτέχνες φίλοι μου, οι οποίοι σπουδάζουν και είναι πραγματικά ερασιτέχνες. Δε γνωρίζω να σας πω πόσο κόστισε, αλλά δεν είναι πολλά τα χρήματα, δεν είναι τα χρήματα που αναφέρονται».

Κι όλα αυτά έρχονται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη υποστηρίκτριας του καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τον οποίο μάλιστα τον χαρακτήρισε «γλυκιά προσωπικότητα».

Έτσι όπως πάει, πάντως, αυτή η υπόθεση θρίλερ στην Πάτρα και με την δημοσιότητα που έχει πάρει, σε λίγο μπορεί να μάθουμε ότι έχει θαυμαστές και η Δημήτρη Πισπιρίγκου για το ραπ τραγούδι που έχει βγάλει για το θάνατο της Μαλένας.

Σημάδια των καιρών...