Η Δήμητρα Πισπιρίγκου τραγουδά ραπ για τη Μαλένα: «Έχει καλύτερη φωνή από τον Μάνο», σχολίασε δεικτικά ο Λιάγκας

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου τραγουδά ραπ για τη Μαλένα: «Έχει καλύτερη φωνή από τον Μάνο», σχολίασε δεικτικά ο Λιάγκας

«Είναι θλιβερό», είπε η Φαίη Σκορδά - Δείτε το βίντεο με το τραγούδι

Τροφή για καυστικά σχόλια έδωσε στους παρουσιαστές της εκπομπής «Το Πρωινό» η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία μόλις δύο μήνες μετά τον θάνατο της ανιψιάς της Μαλένας, ηχογράφησε ένα τραγούδι ραπ. Στο συγκεκριμένο τραγούδι, η θεία του παιδιού μιλά για την απώλεια της Μαλένας και τη θλίψη που βιώνει. Όταν έπαιξε το ηχογραφημένο κομμάτι οι συντελεστές της εκπομπής έμειναν άναυδοι.

«Εγώ έχω ανατριχιάσει! Δηλαδή αυτή η οικογένεια, με τον θάνατο των τριών παιδιών ραπάρουν, παίζουν μπάλες, κάνουν διακοπές, κάνουν τα πάντα…», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά σταυροκοπήθηκε και σχολίασε: «Είναι θλιβερό».

Μάλιστα, ο Λιάγκας έγινε ακόμα πιο δεικτικός, λέγοντας στο τέλος ότι «πάντως έχει καλύτερη φωνή από τον Μάνο».

Επίσης η Φαίη Σκορδά, τόνισε ότι φαίνεται πως σε αυτή την οικογένεια όλοι προσπαθούν να κάνουν πράξη τα εφηβικά τους όνειρα (σ.σ. να γίνουν γνωστοί τραγουδιστές) σε βάρος των αθώων ψυχών που χάθηκαν.

Πραγματικά όλοι είχαν πάθει σοκ στην εκπομπή, τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο να εκμεταλλεύεται η οικογένεια στην Πάτρα τον θάνατο τωτν τριών παιδιών με ποικίλους τρόπους, ενώ και ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης,. έχει ηχρογραφήσει τραγούδι για την Τζωρτζίνα, για της οποίας τη δολοφονία κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.